bisarion-oroposΤο έπαθλο συνοδεύεται από μία δωροεπιταγή χιλίων (1.000) ευρώ, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Η απονομή έγινε μετά το πέρας της καθιερωμένης λειτουργίας του Αγίου Βησσαρίωνος, στο ιδιωτικό ομώνυμο παρεκκλήσιο του Αθλοθέτη, στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου-Καλάμου.

Η καθιερωμένη με συμβολαιογραφική πράξη 3μελής επιτροπή που ήταν και υπεύθυνη για την όλη διαδικασία αποτελείται από τον Δήμαρχο του Δήμου Ωρωπού, την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου και τον Αθλοθέτη του εν θέματι Επάθλου Δρα Πολιτικό Μηχανικό Δημήτριο Κων. Κούσιο

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τον Δήμο Ωρωπού να έχουμε εξαίρετους νέους να εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η πατρίδα μας χρειάζεται την κατάρτιση της γνώσης και το πάθος για μόρφωση από τη νεολαία μας και ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους ικανούς και άξιους. Η συμβολή της οικογένειας Κούσιου και της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου που μαζί με τον Δήμο Ωρωπού απονείμουν το συγκεκριμένο έπαθλο αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο και βοήθημα στο δύσκολο ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής κάθε νέου ανθρώπου. Εύχομαι στο νικητή τα φοιτητικά χρόνια να είναι γόνιμα, εποικοδομητικά, γεμάτα όνειρα και λογισμό, με τις γνώσεις που θα αποκτήσει να γίνει καλός πολίτης, καλός χριστιανός και καλός Ωρωπιώτης».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 687 guests και κανένα μέλος