Τα πολιτιστικά του Δήμου 3Β έκλεισε το Γενικό Λύκειο Βάρης, με την παράσταση “Το Μεγάλο μας Τσίρκο”, του Ιακ. Καμπανέλλη.

gen.lykeio-varis440 εξαιρετικά παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια εξαιρετική παράσταση, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις παραστάσεις των μεγάλων θεατρίνων.

Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, ανατρεπτική, που διατρέχει όλες τις σημαντικές στιγμές της σύγχρονης Ελλάδας: “Το Μεγάλο μας Τσίρκο”.

Μαθητές του Λυκείου οι “θεατρίνοι” πέρασαν το ρόλο στο πετσί τους και τον βίωσαν...

Τα παιδιά έπαιξαν την παράσταση άλλες δύο ημέρες στη Βάρη.

 

Τριάντα εννέα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, το Καλοκαίρι του ΄73 (λίγο πριν διακόψει τιςgen.lykeiovaris1 παραστάσεις του το δικτατορικό καθεστώς), οι παλιοί θυμόμαστε την παράσταση με τους: Τζένη Καρέζη, Κώστα Καζάκο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Χρήστο Καλαβρούζο, Τίμο Περλέγκα και τον Νίκο Ξυλούρη στο τραγούδι, που άφησε εποχή.

Σήμερα ο Σωτήρης Χατζάκης προσεγγίζει με σεβασμό και τη δική του ιδιαίτερη κι έμπειρη σκηνοθετική ματιά. Την παράσταση “Το Μεγάλο μας Τσίρκο” έχει ανεβάσει το Θέατρο Ακροπόλ και το ΚΘΒΕ και κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Θα παιχτεί στο Λαύριο στις 21 Ιουλίου στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου. Τη μουσική διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ενα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και όλους τους συντελεστές (καθηγητές, σύλλογο Γονέων κλπ.) που έβαλαν το “λιθαράκι” τους γι’ αυτή την παράσταση.

 

 

gen.lyk.varis3Ο Καραγκιόζης, ο Μπαρμπα-Γιώργος, ο Χατζατζάρης, ο Σιορ Διονύσιος και Σταύρακας, ζωντανοί μπροστά μας. Ολοι τέλειοι!!!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 403 guests και κανένα μέλος