poimantiki-episkeci1Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 16 Απριλίου, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Νοσοκομείου, τον π. Αντώνιο Χρήστου Εφημέριο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας και από μια ομάδα περίπου 20 εθελοντών, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Παρά την κούρασή του, ο Μητροπολίτης κ. Παύλος, επιστρέφοντας από το ταξίδι στα Ιεροσόλυμα, αλλά και γενικότερα από το βεβαρημένο πρόγραμμα των ημερών, για πέντε ώρες περιπου, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μοιράζοντας Πασχαλινά δώρα, σε όλους τους ασθενείς, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.

Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα, οι εθελοντές έψελναν Πασχαλινούς ύμνους και τραγούδια καθώς ο Μητροπολίτης έλεγε τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ», συνομιλούσε, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας προσωπικά από τους ίδιους τους ασθενείς, φεύγοντας ευχόταν περαστικά για γρήγορη ανάρρωση.

Ευχαριστούσε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για ότι προσφέρουν στους ασθενείς και ευχόταν κουράγιο και δύναμη στους ασθενείς.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 206 guests και κανένα μέλος