Οι μικροί μαθητές του νέου Παιδικού Σταθμού Μαρκοπούλου ετοιμάζουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Οι μικροί μαθητές του νέου Παιδικού Σταθμού Μαρκοπούλου ετοιμάζουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και υποδέχονται τον κόσμο, στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, με γλυκά που έχουν ετοιμάσει οι ίδιοι, με τη βοήθεια του chef Στάθη Θεοφάνη. Στα πλαίσια της γιορτινής εκδήλωσης θα παρουσιάσουν επίσης μια μοναδική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα».

Η ιστορία μιας μάγισσας η οποία ήταν κακιά. Πολύ κακιά. Τόσο κακιά, που μισούσε αφάνταστα όλα τα καλά. Αλλά πιο πολύ απ΄ όλα η μάγισσα Φρικαντέλα μισούσε τα κάλαντα. Μάλιστα! Δεν ήθελε να ακούει καθόλου κάλαντα. «Μια μέρα λοιπόν, παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν...». Η συνέχεια στις 19 Δεκεμβρίου...

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Προπαραμονή Χριστουγέννων, 23 Δεκεμβρίου και η γιορτή ξεκινάει με μια εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη παρέλαση που θα περάσει από τους κεντρικούς δρόμους του Μαρκόπουλου. Στην παρέλαση θα συμμετέχουν ο Άγιος Βασίλης με την άμαξά του, η Νεράιδα σε ξυλοπόδαρα, ο Χιονάνθρωπος, το Ζωντανό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δυο καλικάτζαροι, ξωτικά και πολλά άλλα παραμυθένια πλάσματα. Θα διαρκέσει 45 λεπτά περίπου και μετά το τέλος της παρέλασης η συνέχεια θα δοθεί στην πλατεία, στους εμπορικούς δρόμους και πεζοδρόμους:

Δείτε την Θεατρική Παράσταση «Ξεκλειδώστε τα Χριστούγεννα», Ένα θεατρικό όπου το μυστήριο, οι ανατροπές, οι γκάφες και η καταλυτική συμμετοχή των παιδιών μαζί με απίστευτα ταχυδακτυλουργικά κόλπα, δημιουργούν μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Επισκεφθείτε το τραπέζι δημιουργικής απασχόλησης, όπου τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν και να χαρίσουν τις ζωγραφιές τους στον Άγιο Βασίλη.

Μεταμορφωθείτε με Face Painting (ζωγραφική προσώπου).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου δύο Ξωτικά θα κάνουν Face Painting στα παιδιά με πολύ όμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Μίμοι με εντυπωσιακές στολές, θα ξαφνιάζουν μικρούς και μεγάλους κάνοντας Παντομίμα, μια φουσκωτή μασκότ θα περιφέρεται στο χώρο των εκδηλώσεων ενώ νεράιδες, μαριονέτες και ιπτάμενοι ξυλοπόδαροι θα δώσουν το παρόν δημιουργώντας μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 169 guests και κανένα μέλος