ΚΟΥΛΟΥΜΑ

όπως κάθε χρόνο στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ

με τον ΕΞΩΡ. ΣΥΛΛ. “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”

Το καζάνι με τη  φασολάδα θα αχνίζει και το κρασί θα ρέει.

Κι αν χιονίζει και αν βρέχει, η φασολάδα θα αντέχει...

 

 

 

Ελάτε να το… κάψουμε

και να πετάξουμε χαρταετό!!!

 

Κυριακή-Δευτέρα 6 - 7 Μαρτίου Αρτέμιδα!!!

 

Τρελό καρναβάλι και κούλουμα

με διαγωνισμό χαρταετού!!!

 

Ξεκινoύν την Κυριακή από τις 11 το πρωί στην κεντρική διασταύρωση (Καραμανλή, Αρτέμιδος, Βραυρώνος) με μουσική, χορό, κλόουν και πολλά παιχνίδια ενώ στις 16.00 θα ξεκινήσει η παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων, που θα ξεκινήσει από το γήπεδο της Αρτέμιδος και θα ολοκληρωθεί στις 17.30 στην διασταύρωση όπου θα στήσουν ξέφρενο πάρτι με τρελό χορό και μουσική από Βραζιλιάνικο συγκρότημα!!! Στις 19.00 θα ολοκληρωθούν τα δρώμενα του καρναβαλιού με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου!!!

Την Καθαρά Δευτέρα θα βρεθούν στις 11.30 στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (7η στάση Βραυρώνος, δίπλα στην θάλασσα) να δούν ποιος θα πετάξει πιο ψηλά τον χαρταετό του  με ποτό, φαγητό και  μουσική!!!

300 χαρταετοί με όλα τους τα παρελκόμενα (καλούμπες, ουρές, κλπ), προσφορά από την Indesit Hellas για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους! Ο χαρταετός που θα φτάσει πιο ψηλά θα βραβευτεί!!

 

 

ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

 

Ο Δήμος Παλλήνης διοργανώνει εκδήλωση με μουσική, χορό και τραγούδι, την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου, στο χώρο στάθμευσης του Εκθεσιακού Κέντρου  EXPO ATHENS.

Με τις χορηγίες τοπικών επιχειρηματικών φορέων και τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και καταστημάτων, δεν θα λείψουν η παραδοσιακή φασολάδα, τα καθιερωμένα εδέσματα, η λαγάνα και το κρασί, ενώ συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κρατήσει το συγκρότημα ESTOUDINA, με σμυρνέικα και άλλα παραδοσιακά τραγούδια.

 

 

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 269 guests και κανένα μέλος