lavriosillogos_neaΤελετή αδελφοποίησης πραγματοποίησε η Κοινότητα Οίας-Θηρασίας με το Δήμο Λαυρίου την περασμένη Κυριακή 18 Απριλίου στο Λαύριο.
Προηγήθηκε δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θήρας και νήσων κ. Επιφάνιου και του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής και Μεσογαίας κ. Νικόλαου στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.
Εκατοντάδες Θηραίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την οποία εμπλούτισε και η παρουσίαση του βιβλίου «Η Αγία Αικατερίνη της Οιας», με παρουσιαστή τον πρ.    Υπουργό Ναυτιλίας και νυν Πρόεδρο και Δ.Σ του ΟΛΠ  Γιωργου Ανωμεριτη.
Την εκδήλωση και τη συναδέλφωση χαιρέτισαν με ολιγόλεπτες ομιλίες η πρόεδρος  του νεοσύστατου Συλλόγου Θηραίων Λαυρεωτικής και Μεσσογαίας, Ευαγγελία Ξαγοράρη, ο αντιδήμαρχος Λαυρίου  Συρίγος, ο Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου  Αντώνης Γάκης και ο πατέρας Κωνσταντίνος από τη Θηρασία.
Στην τελετή παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος και οι βουλευτές της Περιφέρειας Β. Οικονόμου Π. Ασπραδάκης, Θ. Μπούρας και η  βουλευτής Β’ Αθηνών Σ.  Σακοράφα.
Ο Δήμαρχος Λαυρίου και ο κοινοτάρχης  της Οίας-Θηρασίας έδωσαν με τις ομιλίες τους ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό στίγμα.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος