Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κορωπίου οργανώνει ημερίδα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με θέμα: «Τα Περιβαλλοντικά προβλήματα του Κορωπίου και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών...

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κορωπίου οργανώνει ημερίδα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με θέμα: «Τα Περιβαλλοντικά προβλήματα του Κορωπίου και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Η ημερίδα θα γίνει στο κτίριο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορωπίου “Αριστοτέλης” Πινδάρου 4, ώρα έναρξης 17:30.

Οι θεματικές ενότητες θα είναι:

  1. Τα λατομεία και το καθεστώς διαχείρισης τους. Εισηγητής είναι ο νομαρχιακός σύμβουλος Πάρης Ευαγγελίου, Πολιτικός Μηχανικός.
  2. Διαχείριση αστικών απορριμμάτων. Εισηγητής είναι ο δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, Ενεργειακός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και Μηχανικός Περιβάλλοντος.
  3. Προστασία του δάσους από πυρκαγιές και παράνομη οικιστική ανάπτυξη. Εισηγητής είναι ο δήμαρχος Καλυβίων Πέτρος Φιλίππου, πρ. πρόεδρος ΤΕΚΝΑ.
  4. Υδροφόρος ορίζοντας και ρύπανση. Εισηγητές είναι οι: Ευθύμιος Λέκκας, Καθηγητής υδρογεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ και Κωνσταντίνος Μεθενίτης, Καθηγητής στον Τομέα Ανόργανης Χημικής Τεχνολογίας και Περιβαλλοντικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  5. Επιπτώσεις από τη μακροχρόνια λειτουργία της χωματερής σε φυτικούς και ζωικούς οργανισμούς. Εισηγητής ο Ευάγγελος Κυρίτσης, Περιβαλλοντολόγος και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Περιβαλλοντολόγων.
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 guests και κανένα μέλος