Το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων «Συνεργασία – Δημιουργία» προσκαλεί στη «Γιορτή της Καλέντουλας» που θα λάβει χώρα στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και την Κυριακή 17 Απριλίου. Ένα τριήμερο εκδηλώσεων με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους αφιερωμένο στα βότανα της φύσης και με στόχο την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην σημερινή κοινωνία.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την εναρκτήρια ομιλία την Παρασκευή στις 11.00π.μ. και έπειτα αυτής την συλλογή καλέντουλας από τους συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού, υπαίθρια εργαστήρια επεξεργασίας και εκπαίδευσης πάνω στην διαδικασία παρασκευής φυσικών παράγωγων από το βότανο, από τις 10.30π.μ. έως τις 13.30μ.μ. κάθε μέρα και εκθεσιακά περίπτερα, τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10.00π.μ. έως τις 20.00μ.μ..

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 193 guests και κανένα μέλος