Στη δράση συμμετέχουν συνολικά 40 Δήμοι της Αττικής, με στόχο να ενισχυθούν βιβλιοθήκες που λειτουργούν σε κάθε Δήμο ή βιβλιοθήκες σε ΚΑΠΗ ή οπουδήποτε χρειάζεται να συγκεντρωθούν βιβλία.
 
 
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΒΒ
 
O Δήμος ΒΒΒ, καλεί τους βιβλιόφιλους που διαθέτουν αγαπημένα, διαβασμένα λογοτεχνικά βιβλία, να τα προσφέρει, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης του Όλοι Μαζί Μπορούμε, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στο Δημαρχείο Βούλας (Λ. Κων. Καραμανλή 18).
Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση της βιβλιοθήκης του ΚΑΠΗ του Δήμου καθώς και η ενίσχυση της φιλοσοφίας της Κυκλικής Οικονομίας στη πράξη.
 
 
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ
 
Η δράση θα εξελιχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, Πεζόδρομος Γ. Παπασιδέρη 13. Σκοπός της δράσης είναι να ενισχυθεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι κοινωνικές δομές που λειτουργούν στον Δήμο.
 
 
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ
 
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου συμμετέχει στη δράση για τη συγκέντρωση λογοτεχνικών βιβλίων, προς ενίσχυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που λειτουργεί από τον ΔΟΠΑΠ στο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00, στο Δημαρχείο Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών 12).
 
 
Στο Λαύριο και Κερατέα
 
Συγκέντρωση λογοτεχνικών βιβλίων, γιαι να ενισχυθούν οι βιβλιοθήκες που λειτουργούν στο Δήμο Λαυρεωτικής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, από 10:00 έως 14:00 στο
Δημαρχείο Κερατέας, Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου 37,
Δημαρχείο Λαυρίου, Κουντουριώτη 1
 
 
 
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος