ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Αναβάλλεται η εκδήλωση "Τρελή Αποκριά" που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 05/03/2022, Ώρα: 12:00 – 14:30, λόγω απόφασης περιορισμού του covid-19

 

 Υπαίθρια παιδική αποκριάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Ιμίων – Κεντρική Πλατεία Βούλας.

Με 4 ξεχωριστές εκδηλώσεις θα υποδεχτεί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τις Απόκριες του 2022. Το πρόγραμμα που έχει διοργανώσει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (Ο.Α.Π.Π.Α.) περιλαμβάνει θέατρο, μουσικής εθιμικά δρώμενα, συναυλίες, εργαστήρια και παιχνίδια, που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα:

 Παρασκευή 18/02/2022, Ώρα: 20:00,

 «Κύριε Αττίκ… Τελειώσαμε»!

 Μουσικοθεατρική παράσταση του Γιώργου Χριστοδούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18 Βούλα – Πλησίον Δημαρχείου.

Ένας αλλιώτικος Αττίκ. Ανθρώπινος, ζεστός, ποιητής, αληθινός, μόνος! Ένας Αττίκ που προσπαθεί από παιδί να βρει την αυτογνωσία του και τον δικό του δρόμο… Με τις θύμισες στο πέρασμα των χρόνων να τον καταδιώκουν άλλοτε βασανιστικά και άλλοτε σαγηνευτικά. Αναμφίβολα ξαναζεί το παρελθόν του. Μαζί οι γυναίκες της ζωής του. Τον Αττίκ ερμηνεύει ο Πέτρος Αποστολόπουλος. Μαζί του η λυρική τραγουδίστρια Μαρία Μακαρώνη.

Συντελεστές:

Κείμενο: Γιώργος Α. Χριστοδούλου

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια : Φωτεινή Νταφοπούλου

 Τσικνοπέμπτη 24/02/2022, Ώρα: 20:00,

«The new Classics»

Υπαίθρια μουσική εκδήλωση την Τσικνοπέμπτη με τους «The SwinginCats», στην Πλατεία Ιμίων – Κεντρική Πλατεία Βούλας.

Οι «The SwinginCats» είναι η μοναδική μουσική μπάντα που σε κάνει χαρούμενο σε ελάχιστο χρόνο! Ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει μια μεγάλη γκάμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου σε κινηματογραφικό σκηνικό με κέφι και ενέργεια. Μετρά 11 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επανεκτελέσεις αγαπημένων Χιώτη Μάμπο, Τσιτσάνη, Μουζάκη σε συνδυασμό με jazzy διασκευές των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών επιτυχιών. Μουσική που μας ταξιδεύει στην ανεμελιά παλιών και αθώων εποχών. Στο σχήμα σταθερά τραγουδά ο Γιώργος Ζερβός που είναι ιδρυτικό μέλος και μαέστρος του σχήματος.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία».

 Σάββατο 26/02/2022, Ώρα: 20:00,

 Συναυλία με τον Πασχάλη - «The party goes on»

 Συναυλία με τον Πασχάλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18 Βούλα – Πλησίον Δημαρχείου.

Διαχρονικά τραγούδια σε ένα κεφάτο δίωρο πρόγραμμα! Στη συναυλία θα ακουστούν αξέχαστες και αγαπημένες επιτυχίες, ερμηνευμένες από ένα από τα πιο εκφραστικά πρόσωπα της εποχής του, τον αγαπημένο Πασχάλη και την ορχήστρα του που θα μας ταξιδέψει, θα μας κάνει να ονειρευτούμε, αλλά και πολλούς από εμάς να αναπολήσουμε όμορφες στιγμές, που έχουν για πάντα χαραχτεί στην καρδιά μας. Το πάρτι συνεχίζεται και μας περιμένει όλους!

 

Σάββατο 05/03/2022, Ώρα: 12:00 – 14:30,

 «Τρελή Αποκριά»

 Υπαίθρια παιδική αποκριάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Ιμίων – Κεντρική Πλατεία Βούλας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εθιμικά δρώμενα και αποκριάτικους χορούς από τη Ζάκυνθο και την Κρήτη από το Λαογραφικό Όμιλο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «Μαντηλάκι». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα, όπου θα περιλαμβάνονται: γαϊτανάκι, παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευής, χορό, μουσική, διαγωνισμοί και δώρα.

Ελάτε να φτιάξουμε μάσκες και αποκριάτικα καπέλα, να χορέψουμε zumba, να τραγουδήσουμε, να κάνουμε διαγωνισμούς, σκυταλοδρομίες, να ντύσουμε τους μασκαράδες, να σπάσουμε πινιάτες και να διασκεδάσουμε με τους εμψυχωτές μας, με τραγούδια, αστεία και δώρα!

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διεξάγονται υπό το καθεστώς covid free, δηλαδή θα υλοποιούνται σε χώρους αμιγώς εμβολιασμένων.

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 160 guests και κανένα μέλος