Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» προσκαλεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, για τις ξεχωριστές παραστάσεις Καραγκιόζη, για μικρούς και μεγάλους, που παρουσιάζει κάθε Σάββατο ο Θίασος Σκιών του Αλκιβιάδη.

Με προσφορά του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου έχουν εξασφαλιστεί 120 δωρεάν προσκλήσεις για τις παρακάτω παραστάσεις:

  • Σάββατο 27 Νοεμβρίου ώρα 18:00 - 30 προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο».
  • Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 - 30 προσκλήσεις για την παράσταση «Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Καραγκιόζη»
  • Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 - 30 προσκλήσεις για την παράσταση «Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Καραγκιόζη»
  • Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 - 30 προσκλήσεις για την παράσταση «Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Καραγκιόζη»

 

Η δωρεάν κράτηση των θέσεων γίνεται στα τηλέφωνα 6984912459 - 6984614675 και μπορεί να γίνει μέχρι και 24 ώρες πριν την παράσταση, μέχρι την κάλυψη των 30 θέσεων ανά παράσταση. Τα ονόματα των δικαιούχων θα βρίσκονται στην είσοδο του χώρου (Πλατεία Δημοσθένους Σωτηρίου 5, Μαρκόπουλο). Η μετάβαση γίνεται με ιδία μέσα και ο χώρος λειτουργεί ως Covid free.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του. Φέτος το Χειμώνα λοιπόν παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη! Ο 'Αλκης ζει στην Κερατέα με την οικογένεια του και αποτελεί έναν εξαιρετικό και πολυτάλαντο μουσικό, με αρκετές εμφανίσεις και προσφορά στην πόλη μας.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ

Στην παράσταση ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο;– ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά. Ο μπάρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας και τα Κολλητήρια, όλοι θέλουν να συμμετέχουν και να διδάξουν κι αυτοί στο ασυνήθιστο αυτό Ωδείο καταλήγοντας να τραγουδάνε όλοι μαζί: παιδιά, γονείς και φιγούρες σαν μια παρέα.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και κανένα μέλος