Με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στις 18 Μαΐου, ανοίγουμε και πάλι το Μουσείο «Β. Παπαντωνίου», το Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός» και τον νέο μας πολιτιστικό χώρο «Σοφρώνη 13» στο Ναύπλιο. Θα το γιορτάσουμε περιμένοντας το κοινό με ελεύθερη είσοδο και με διευρυμένο ωράριο έως την Κυριακή 23 Μαΐου.

Το Μουσείο «Β. Παπαντωνίου», εκτός από την κτιριακή ανανέωση, «φρεσκαρίστηκε» και εσωτερικά, διαμορφώνοντας τις προθήκες του και αλλάζοντας ορισμένα εκθέματά του.

Το Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός» περιμένει τους επισκέπτες στην έκθεση «Παιδιόθεν…» και στα ανακαινισμένα βαγόνια του ΟΣΕ στον εξωτερικό χώρο.

Στη «Σοφρώνη 13», τον νέο μας πολιτιστικό χώρο, θα φιλοξενούνται εκθέσεις, εκδηλώσεις κλπ., αρχής γενομένης με την έκθεση «Φιλελληνικά. Συλλογή Ελένης Μαρτίνου».

Το έργο της ανανέωσης των χώρων μας οφείλεται κυρίως σε επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπουργό Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Διδασκάλου.

Να ευχαριστήσουμε επίσης την Alpha Bank, την Ελένη Μαρτίνου, τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. για τη συνεργασία μας.

Για όλα τα παραπάνω και ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν θα γίνουν εγκαίνια σε κανέναν από τους χώρους μας.

Ωράριο λειτουργίας (18-23 Μαΐου 2021)

Μουσείο «Β. Παπαντωνίου»: 10.00-14.00 και 18.00-21.00

«Σοφρώνη 13»: 10.00-14.00 και 18.00-21.00

Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός»: Καθημερινά, εκτός Τετάρτης και Σαββάτου, 10.00-14.00

                            

Από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε το Press kit της ανακοίνωσης

https://we.tl/t-busTmsdNwW

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος