Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στο youtube

Χριστουγεννιάτικο δέντρο και χωριό του Άη Βασίλη, έχει δημιουργησει η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως, το οποίο όμως είναι περιφραγμένο λόγω Covid-19 και έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Στο χωριό του Άη Βασίλη, θα πραγματοποιούνται εορταστικά δρόμενα που θα προβάλλονται, μέσω youtube στο κανάλι της Περιφέρειας Αττικής (https://www.youtube.com/channel/UCJf8zh4FzNEhvGUZPt70cfw).

Με αφορμή τη φωταγώγηση του δέντρου και τις Online Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής ο Γ. Πατούλης δήλωσε:   «Η Περιφέρεια Αττικής, λόγω της Πανδημίας, επιλέγει φέτος ένα διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών.

Η συμβολική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, γίνεται με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους πολίτες οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο».

 Η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει για την περίοδο των εορτών από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου ένα πλούσιο διαδικτυακό πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο Άη Βασίλης διαβάζει ζωντανά, παραμύθια και ο βοηθός του το ξωτικό, δημιουργεί χριστουγεννιάτικες κατασκευές και αμπαλάρει τα δώρα των μικρών παιδιών.

Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει εκτός από το Δέντρο, ένα τρενάκι και το έλκηθρο με τους ταράνδους.

Εκεί θα ετοιμάζουν τα δώρα που θα «ταξιδέψουν» την μαγική ημέρα των Χριστουγέννων.

Το θεματικό πάρκο, στην «καρδιά» της πόλης στοχεύει να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα σε όλα τα παιδιά και τους κατοίκους της Αττικής.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 209 guests και κανένα μέλος