Για ένα ολόκληρο τριήμερο, η Σαρωνίδα, του Δήμου Σαρωνικού γέμισε λάτιν μουσικές, λαμπερά κοστούμια, χορός μέχρι εξαντλήσεως, ωραία φαγητά, βουτιές στην πισίνα και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένα χαμόγελα.

Το 1ο Bikini Summer Latin Festival πραγματοποιήθηκε στη Σαρωνίδα, στο EverEden Beach Resort Hotel, πάνω στην άμμο, με μία καταπληκτική πίστα χορού, στις 12, 13 και 14 Ιουλίου.

bikini xoros2

Χορευτές, μικροί και μεγάλοι, επαγγελματίες και μη παρουσίασαν shows στον κόσμο που παρευρέθη, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν, παρακολούθησαν μαθήματα χορού από τους καλύτερους επαγγελματίες τους είδους, στην Ελλάδα.

Από τα δρώμενα του 3ημέρου δεν έλειψαν και τα παιχνίδια, αφού ο γνωστός Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν εκεί με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι “Τροχός της τύχης” προσαρμοσμένο στο ύφος του φεστιβάλ, ενώ τις μύτες μας “έσπασε” ,με τη μαγειρική του ο Πάνος Τόγιας από το Master Sef, που μαγείρεψε γεύσεις από τη λατινική μαγειρική.

Την παρουσίαση του φεστιβάλ και τις τρεις ημέρες είχαν αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ηλέκτρα Βενετσάνου, ενώ την ευθύνη της οργάνωσης είχε ο Ανδρέας Βαγενάς και ο Αντώνης Αντωνίου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η μικρότερη σε ηλικία χορεύτρια (μόλις έξι χρόνων), Μαρία Μπαλομήδου, που χόρεψε σάλσα σόλο, σε χορογραφία της δασκάλας της Ηλέκτρας Βενετσάνου της σχολής La Timba και ξεσήκωσε το κοινό.

bikini omadiki 1

«Ευχαριστούμε όλες τις σχολές που στήριξαν με θέρμη αυτή μας την προσπάθεια. Ευχαριστούμε όλους τους κορυφαίους δασκάλους, προπονητές και αθλητές που μετέδωσαν με σεβασμό τις γνώσεις τους σε άλλους δασκάλους, άλλους προπονητές, άλλους αθλητές και μαθητές σεβόμενοι τις διαφορετικές προσεγγίσεις του καθενός. Η ποιότητα αυτή ήταν διάχυτη και απολύτως εναρμονισμένη με το όραμα που είχαμε, όταν γεννήθηκε η ιδέα του Bikini Summer Latin Festival», γράφουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Αννα Μπουζιάνη

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1092 guests και κανένα μέλος