μετοΛάκηΧαλκιάκαι τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, η προγραμματισμένη Συναυλία του «Μουσικού Εργαστηρίου Έκφρασης και Δημιουργίας», του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, στο κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου η «Αρτεμις», με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, τη διεύθυνση και διδασκαλία της χορωδίας του Εργαστηρίου, την οργάνωση, παρουσίαση και επιμέλεια της εκδήλωσης, από την Καθηγήτρια Μουσικής Μαρία Μουσέτη και την ευγενική συνεργασία και συμμετοχή, του ακούραστου συνεχιστή της παράδοσης, Λάκη Χαλκιά.

Τα παιδιά, ένωσαν τις φωνές τους με το σπάνιο μέταλλο και την εκφραστικότητα της φωνής του Λάκη Χαλκιά, αλλά και με όλο τον κόσμο που τραγουδούσε μαζί τους, χαρίζοντάς, δυνατές στιγμές συγκίνησης, πνευματικής ανάτασης, δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα γενιά, αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, το έργο «2500 Χρόνια Ελληνική Μουσική» του Λάκη Χαλκιά, σε μια πολιτιστική ασπίδα και πνευματική θωράκιση για τους νέους! Ένα έργο ακατάλυτο, παγκόσμιο εφόδιο της Ρωμιοσύνης.

Συγκινητικό μήνυμα απέστειλε ο παγκόσμιος Έλληνας Συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, προς τα παιδιά· ένα μήνυμα προς όλα τα παιδιά του κόσμου, για έναν κόσμο κόσμο καλύτερο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους: παιδιά, συμμετέχοντες απόφοιτους, μουσικούς, που κατάφεραν να ενώσουν τους παρευρισκόμενους, αγγίζοντας την καρδιά όλων.

Ο Λάκης Χαλκιάς με τους μουσικούς του και η Μαρία Μουσέτη, ευχαρίστησαν όλους εκείνους, που στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν το Δήμαρχο, Σωτήρη Μεθενίτη και τον πρόεδρο της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Γιάννη Πολίτη, δίνοντας την υπόσχεση για αντίστοιχες ποιοτικές εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 334 guests και κανένα μέλος