στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus - «Students Against Violence in Europe»

Η 3η διεθνική συνάντηση του διετούς προγράμματος Erasmus+ με θέμα «Students Against Violence in Europe», θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Δημοτικό Σχολείο Βουλιαγμένης, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών εκπαιδευτικών από πέντε Ευρωπαϊκές χώρες (Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ισπανία, και Κύπρο). Για τον λόγο αυτό, το σχολείο διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων και δράσεων:


- Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00, Τελετή Υποδοχής, στον χώρο του Σχολείου. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν οι μαθητές του Σχολείου.


- Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00, παρουσίαση-διεξαγωγή «Ολυμπιακών Αγώνων», στο γήπεδο «Δόξα» Βουλιαγμένης με τη στήριξη του ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές του Σχολείου και όσοι από τους γονείς τους επιθυμούν.


- Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00, Γιορτή Γεύσης με τίτλο “Cooking for a Peace Festival!”. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν οι μαθητές του Σχολείου.
Οι μαθητές, με την επιμέλεια των δασκάλων τους, έχουν ετοιμάσει δρώμενα και ανυπομονούν να τα παρουσιάσουν!
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Σχολείο, οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν σε εργαστήρια (workshops) σχετικά με το πρόγραμμα. Θα γίνει ο απολογισμός του 1ου έτους του προγράμματος και ο σχεδιασμός του για το 2ο έτος.
Μετά τη λήξη των εργαστηρίων οι αποστολές θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 186 guests και κανένα μέλος