Επτά γυναίκες – εκτός πολιτικής - με πλούσιο «βιογραφικό»

Πολλή συγκίνηση, πολλή ζεστασιά και πολλά χαμόγελα τη βραδιά βράβευσης επτά διακεκριμένων Ελληνίδων από τον Δήμο Αλίμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, επ΄ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων της Γυναίκας.

Η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη, η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χριστίνα Ζαραφωνίτου, η πανελλαδικά πρώτη γυναίκα Διοικητής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου Πλωτάρχης Μαρία Κατσάρη, η πρώτη γυναίκα Δ/ντρια Σπουδών Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου Μαίρη Μάκκα, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Ιατρικού Κέντρου Π. Φαλήρου- Όμιλος Ιατρικού Αθηνών Λένα Αντωνάκου και οι αθλήτριες Ορειβασίας Βανέσα Αρχοντίδου και Χριστίνα Φλαμπούρη παρέλαβαν τα βραβεία τους μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ενώ ο επίσης βραβευθείς στην ίδια εκδήλωση διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Τάσος Λέρτας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η Γυναίκα, ο 21ος αιώνας και ο Ίψεν».

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στην εισήγησή του αναφέρθηκε εκτενώς στον διαχρονικό αγώνα των γυναικών για την κατάκτηση των δικαιωμάτων τους και συνεχάρη προσωπικά τις επτά καταξιωμένες Ελληνίδες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος