Ένα από τα καλύτερα μουσικά σχολεία της χώρας

 

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία των σπουδαστών του Ωδείου Κερατέας- Λαυρεωτικής «Δημήτρης Νικολάου» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονιών.

Με χαρούμενες μελωδίες, σόλο παρουσίες, μελωδικές φωνές και μικρά ορχηστρικά σύνολα, οι σπουδαστές παρουσίασαν ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο στο κατάμεστο από κόσμο υπαίθριο θεατράκι, πίσω από το κτίριο Δροσοπούλου.

Γονείς και θεατές καταχειροκρότησαν δασκάλους και μαθητές, για το πολύ καλό έργο τη «μουσική» χρονιά που ολοκληρώνεται.

Ο Δήμαρχος Δ. Λουκάς στον χαιρετισμό που απηύθυνε, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς μουσικούς, στους καθηγητές του Ωδείου, αλλά και στο διευθυντή Θέμη Μακαντάση δηλώνοντας ότι:

«Το Ωδείο Κερατέας στέριωσε και απέδειξε, ότι είναι από τα καλύτερα Μουσικά σχολεία της χώρας μας, λειτουργώντας σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους δασκάλους, στο Διευθυντή του Ωδείου, στους γονείς που κατευθύνουν τα παιδιά τους προς τις μουσικές σπουδές και κυρίως στους ίδιους τους σπουδαστές για την πρόοδό τους και για το έργο τους, μέρος του οποίου απολαύσαμε σήμερα.»  

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 guests και κανένα μέλος