Ροταριανοί Όμιλοι Χίου, Βούλας – Πανόραμα και Cakabey

 

Ο Ροταριανός Όμιλος Χίου, ο μητρικός του Βούλα – Πανόραμα και ο Όμιλος Cakabey από την Σμύρνη διοργάνωσαν διήμερη συνάντηση στην Χίο όπου παρευρέθησαν οι Πρόεδροι των Ομίλων Κώστας Μωράκης από την Χίο μαζί με όλα τα μέλη του, Κωνσταντίνος Σμυρνής από Βούλα - Πανόραμα με πλήθος μελών του και ο Arda Cetintas από την Σμύρνη μαζί με επτά μέλη του. Στη διημερίδα συμμετείχε και ο Εψηφισμένος Διοικητής 2017-2018 Χρήστος Κίτσος μαζί με την σύζυγό του Ροταριανή Άγλα Κίτσου.

Την πρώτη ημέρα (04-03-17) πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Παναγιώτη Κουτσίκο. Στην εσπερίδα συμμετείχαν όλοι οι Ροταριανοί και πλήθος επισκεπτών από τον εμπορικό κόσμο του νησιού. Μετά τους χαιρετισμούς των Προέδρων των διοργανωτών Ομίλων που επεσήμαναν την αναγκαιότητα συνεργασίας των δυο λαών, στο βήμα ανέβηκε ο επίσημος προσκεκλημένος Παναγιώτης Κουτσίκος, όπου κάλυψε κάθε πτυχή του θέματος της συνεργασίας.

Την δεύτερη ημέρα (05-03-17) όλοι οι Ροταριανοί που συμμετείχαν πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στην περιοχή Νέα Μονή υπό την καθοδήγηση του δασαρχείου. Εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών. Όλοι μαζί Έλληνες και Τούρκοι επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στην Νέα Μονή.

Πριν αποχαιρετισθούν οι Ροταριανοί υποσχέθηκαν πως θα επαναλάβουν την εκδήλωση έως ότου πρασινίσει το νησί της Χίου.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 197 επισκέπτες και κανένα μέλος