Στο κλίμα των ημερών - με τις πίτες να κόβονται καθημερινά - κάνοντας άλλους να τρέχουν και να μη φτάνουν για να τις προλάβουν και άλλους να απολαμβάνουν τη χαρά του εθίμου, της ανταλλαγής ευχών και της σύσφιξης των σχέσεων, έκοψε και η ΕΒΔΟΜΗ την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της, το περασμένο Σάββατο σε παραλιακό κέντρο στη Βάρκιζα και σε στενό “οικογενειακό” κύκλο, μόνο με τους συνεργάτες της...

...και η πίτα της “οικογένειας” της ΕΒΔΟΜΗΣ


Στο κλίμα των ημερών - με τις πίτες να κόβονται καθημερινά - κάνοντας άλλους να τρέχουν και να μη φτάνουν για να τις προλάβουν και άλλους να απολαμβάνουν τη χαρά του εθίμου, της ανταλλαγής ευχών και της σύσφιξης των pita-ebdomis1.jpgσχέσεων, έκοψε και η ΕΒΔΟΜΗ την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της, το περασμένο Σάββατο σε παραλιακό κέντρο στη Βάρκιζα και σε στενό “οικογενειακό” κύκλο, μόνο με τους συνεργάτες της.

Τελικά, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό ρεπορτάζ, η “οικογένεια” της ΕΒΔΟΜΗΣ και πολυμελής είναι και διευρύνεται και κυρίως, είναι αγαπημένη, αν και μας στέρησαν την παρουσία τους δύο εκλεκτές συνεργάτιδες που είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί είναι ο Μαθιός Κολυδάς.

Την πίτα έκοψε η διευθύντρια, εκδότρια της εφημερίδας Αννα Βενετσάνου και το πρώτο κομμάτι κόπηκε για την ανθρωπότητα, σηματοδοτώντας το ενδιαφέρον, τις ανησυχίες μας και την πλήρη συνείδηση ότι αποτελούμε συστατικό και αναπόσπαστο τμήμα της παγκόσμιας κοινωνίας.

Μετά το γεύμα ακολούθησε χορός και διασκέδαση μέχρι αργά. Οι εκδότες ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες για pita-ebdomis2.jpgτην ευσυνείδητη και ενθουσιώδη επιτέλεση του έργου τους και τους ευχήθηκαν. Τους διαβεβαίωσαν με πλήρη ειλικρίνεια ότι η ΕΒΔΟΜΗ που διέρχεται ήδη το δωδέκατο έτος ανελλιπούς και υπεύθυνης κυκλοφορίας, ενημέρωσης, κριτικής και έκφρασης ελεύθερης και ακηδεμόνευτης γνώμης, οφείλει την αποδοχή και το κύρος της σ’ αυτούς που εκφράζονται ελεύθερα τηρώντας τις αρχές της εφημερίδας.

Αλλά και σ’ αυτούς που εργάζονται στην παραγωγή, διακίνηση και προβολή, μια που η συμβολή τους είναι ζωτικής σημασίας.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος