Εντυπωσιακή και με μεγάλη συμμετοχή υλοποιήθηκε η μουσική βραδιά, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, που οργανώθηκε με φιλανθρωπικό σκοπό, με αφορμή το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο της Ολικής Έκλειψης Υπερπανσελήνου.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» και είχε ως σκοπό την ενίσχυσή του. Χορηγός της βραδιάς ήταν η οικογένεια Δημοσθένη Δόγκα.

Δεκάδες ταλαντούχοι μουσικοί παρουσίασαν ένα πλούσιο και ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο «ταξίδεψε» το κοινό.

dogas loukasΤο μουσικό σύνολο Quasi Quartetto, με όργανα κλασικής μουσικής, χάρισε νότες από γνωστά κλασικά κομμάτια και «οδήγησε» τους παρευρισκόμενους «ως το φεγγάρι» και σε περιοχές εμπνευσμένης μουσικής δημιουργίας.

Το συγκρότημα της σολιστ Stacy Κoulouris «γέμισε» τη σκηνή με νεανικές δυναμικές φωνές, οι οποίες ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο σύγχρονα δημοφιλή τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου.

Η μουσική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον τραγουδιστή και ερμηνευτή Δημήτρη Βοζαΐτη και της μπάντας του, ο οποίος παρουσίασε δικά του τραγούδια αλλά και αγαπημένα τραγούδια της έντεχνης και όχι μόνο ελληνικής μουσικής.

Τη βραδιά χαιρέτισε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» Χρύσα Τουρνή, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας», Γεώργιος Δρίτσας.

Στο χαιρετισμό του, ο Δημοσθένης Δόγκας τόνισε, μεταξύ άλλων:

“Η σημερινή βραδιά έχει ενέργεια και θέλαμε να μοιραστούμε με όλους εσάς που παρακολουθείτε τις παρεμβάσεις μας, αυτή τη στιγμή. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου χορηγό, είμαι εθελοντής. Στο πλαίσιο αυτό, με ομαδική δουλειά διοργανώθηκε η σημερινή εκδήλωση. Θέλω να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες και την ομάδα μο,υ αλλά και την αντιπρόεδρο του Συλλόγου “Φλόγα” που είναι μαζί μας. Αφιερώσαμε τη βραδιά στη “Φλόγα” για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα σε μια πολιτική που περικόπτει κονδύλια για ιδρύματα με τόσο σπουδαίο κοινωνικό έργο και μεγάλη ιστορία”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Δημήτρης Κιούκης, η τέως Αντιδήμαρχος των 3Β και δημοτική σύμβουλος Μαρία Σίνα, ο τέως Αντιδήμαρχος Βούλας των 3Β Ευθύμιος Ρουσσάκης και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Ιδρύματος Ευγενίδη και του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου καθώς επιδόθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους το σχετικό Δελτίο Τύπου με όλες τις πληροφορίες για το αστρονομικό φαινόμενο. Επίσης, χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Σπύρος Νάκας Μουσικά Όργανα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 296 guests και κανένα μέλος