ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 5:30μμ-9:00μμ &
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ- 1:00μμ
Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση είμαστε πάντα στην διάθεσή σας!

                                                                                       

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτρης Νικολάου» ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για να υποδεχθεί με σύγχρονα προγράμματα και υψηλούς στόχους, προσφέρει στους δημότες και ιδιαίτερα στους νέους, όχι μόνο υψηλού επιπέδου προγράμματα αλλά και οικονομικά προσιτά. Με συνέπεια στο όραμά μας για την διασφάλιση μια ποιοτικής ζωής των κατοίκων, το Δημοτικό Ωδείο δε μεριμνά μόνο για την εξασφάλιση μουσικών πτυχίων , αλλά μεταλαμπαδεύει τη μουσική παιδεία στο σύνολό της.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, γνωρίζοντας ότι η βαθιά οικονομική κρίση επέτεινε την απαξίωση των πολιτιστικών ενασχολήσεων και με συναίσθημα ευθύνης προς τη νέα γενιά, παραμένει αρωγός στην προσφορά πολιτιστικών προγραμμάτων, ώστε η μουσική παιδεία να προετοιμάσει αυριανούς πολίτες , με ευαισθησία στο ωραίο και την καλαισθησία, που θα μπορεί να συμβαδίζει άριστα και να συμπληρώνει την καλλιέργεια της γνώσης, της λογικής και της κριτικής ικανότητας.

Ο πολιτισμός δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων, αλλά να αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία χτίζεται το όραμα μιας ανθρώπινης πόλης. Είναι χρέος μας να προσφέρουμε πολιτιστικά προγράμματα και είναι δικαίωμα όλων των συμπολιτών μας, να τα απολαμβάνουν.

 
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Δημήτρης Λουκάς
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 242 επισκέπτες και κανένα μέλος