Το πιο θερμό χειροκρότημα, απέσπασαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στις παιδικές γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, αποτελώντας και τους μοναδικούς πρωταγωνιστές!

Οι παραστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 23/6/2015 και την Τετάρτη, 24/6/2015, με θέμα: «Τα Ήθη και τα Έθιμα των Ελληνικών Νησιών» και «Τα Μελοποιημένα Ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη», ενώ του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πόρτο Ράφτη, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 17/6/2015 και την Πέμπτη, 19/6/2015, με θέμα: «Η Μελωδία της ευτυχίας» και «Οι 4 εποχές», αντίστοιχα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Νίκος Ορφανός, η Αντιπρόεδρος Μπίλλυ Δρίτσα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σοφία Κώστα και Ζωή Γιαννάκη.

Ο Νίκος Ορφανός, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την κάλυψη όλων των αναγκών. Ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, φέρνοντας τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, γεγονός που αποδεικνύει πως γίνεται πραγματικά καλή και φιλότιμη δουλειά. Τέλος, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας και δεσμεύθηκε, ότι με τη νέα σχολική χρονιά, θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παροχές προς τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Σε όλα τα παιδιά και των δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών, δόθηκαν ως δώρο φωτογραφικά άλμπουμ, με φωτογραφίες από όλη την σχολική χρονιά, προσφορά του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», Νίκου Ορφανού, καθώς και οι εκτυπώσεις που χρησίμευσαν στα σκηνικά της παράστασης «Οι 4 εποχές».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 guests και κανένα μέλος