Ο Δήμος παρείχε 3.000 ατομικές μερίδες με τα καθιερωμένα νηστίσιμα.Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση υποδέχτηκαν για άλλη μια χρονιά τους κατοίκους της περιοχής στο χώρο του πρώην εκθεσιακού κέντρου EXPO ATHENS στην Ανθούσα.

Αψηφώντας τον βροχερό καιρό πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς προκειμένου να γευτεί την καθιερωμένη φασολάδα και τους αχνιστούς κοχλιούς από τον σύλλογο Κρητών Γέρακα, τον σιμιγδαλένιο χαλβά που με μεράκι έφτιαξαν οι γυναίκες του συλλόγου «Η Εργάνη», αλλά και τα Σαρακοστιανά εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Γέρακα.

Η ζωντανή ορχήστρα ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με το κεφάτο πρόγραμμα της, καθώς και το εφηβικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου, που παρουσίασε χορούς από τη Θράκη, αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Πέρα από την συμμετοχή των συλλόγων σημαντική ήταν τόσο η προσφορά των Αρτοποιείων του Δήμου οι οποίοι προμήθευσαν με εκατοντάδες λαγάνες όσο και του ίδιου του Δήμου ο οποίος παρείχε 3.000 ατομικές μερίδες με τα καθιερωμένα νηστίσιμα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε και φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 122 guests και κανένα μέλος