Προσκαλούνται σε ακρόαση σπουδαστές Μονωδίας και καλλίφωνα άτομα με επαρκείς μουσικές γνώσεις, προκειμένου να στελεχώσουν τη Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να λάβουν μέρος στις σχεδιαζόμενες συναυλίες της...

Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ακροάσεις για συμμετοχή


Προσκαλούνται σε ακρόαση σπουδαστές Μονωδίας και καλλίφωνα άτομα με επαρκείς μουσικές γνώσεις, προκειμένου να στελεχώσουν τη Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να λάβουν μέρος στις σχεδιαζόμενες συναυλίες της.

Οι ακροάσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο όλο τον Οκτώβριο  από 2 έως 5 μ.μ στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18).

Η συμμετοχή στη Χορωδία είναι δωρεάν.


Η Χορωδία του Εθνικού Ωδείου δημιουργήθηκε το 1992 με πρωτοβουλία του καθηγητή Σπύρου Κλάψη ο οποίος έχει τη διεύθυνση-διδασκαλία της. Έχει συμμετάσχει σε σπουδαίες καλλιτεχνικές διοργανώσεις (Φεστιβάλ Αθηνών, Φεστιβάλ Χόρτου κ.ά.) και έχει κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλες αθηναϊκές και άλλες αίθουσες (Μέγαρο Μουσικής, θέατρο Παλλάς, το Δημοτικό Αθηναϊκό Θέατρο, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κ.ά.) παρουσιάζοντας έργα προκλασικών, κλασικών και σύγχρονων συνθετών.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 210 5233175


Ακροάσεις για την Ελληνική Παραδοσιακή & Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου


Έναρξη ακροάσεων: Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008


Με στόχο την στελέχωση της Ελληνικής Παραδοσιακής και Βυζαντινής Χορωδίας του Εθνικού Ωδείου καλούνται άτομα από 17 ετών και πάνω και κυρίως σπουδαστές βυζαντινής  και παραδοσιακής μουσικής. Τη διεύθυνση - διδασκαλία της Χορωδίας έχει αναλάβει ο χοράρχης και καθηγητής της βυζαντινής μουσικής Μιχάλης Μακρής. Οι  ακροάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 7 μ.μ. και θα γίνονται κάθε Παρασκευή όλο τον Οκτώβριο, στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου. Το μάθημα της Χορωδίας προσφέρεται δωρεάν την ίδια ώρα για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Χορωδία.

 

Στελέχωση Παιδικής Χορωδίας Εθνικού Ωδείου Ακροάσεις κάθε Σάββατο


Καλλίφωνα  παιδιά από 7 έως και 17 ετών προσκαλούνται να στελεχώσουν την Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να συμμετάσχουν στις ποικίλες εμφανίσεις της σε σημαντικά δρώμενα της καλλιτεχνικής ζωής της χώρας μας.


Οι ακροάσεις θα γίνονται κάθε  Σάββατο, στις 11 το πρωί  μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου.

Παράλληλα τα μαθήματα της Παιδικής Χορωδίας αρχίζουν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.


Η Παιδική Χορωδία Ε.Ω.  λειτουργεί υπό τη  διεύθυνση –διδασκαλία της Βάιας Παπαγιαννοπούλου και τη σκηνοθετική επιμέλεια της ηθοποιού Μάγδας Μαυρογιάννη. Ιδρύθηκε το 1995 και φιλοξενεί παιδιά από την Αθήνα και την περιφέρεια. Περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών διαφόρων εποχών και έχει συμμετάσχει σε αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανώσει διάφοροι φορείς. Δίνοντας έμφαση στην παιδική όπερα έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία σε ειδικές βραδιές.


Η συμμετοχή στην Παιδική Χορωδία είναι δωρεάν

Πληροφορίες: Γραμματεία Εθνικού Ωδείου, τηλ. 210 5233175

 


Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 270 guests και κανένα μέλος