Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

"ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ" - Θέατρο
Κυριακή 09 Ιανουάριος 2022, 12:00

Το Πολιτιστικό Πάρκο Kεραμεικού, παρουσιάζει την διαδραστική θεατρική παράσταση -για παιδιά άνω των τεσσάρων ετών- «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ – Ο Dino και η παρέα του» της Σταυριανής Κατσέλλη, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Λιαποπούλου.


 

Η παλαιοντολόγος Κλειώ Δεινοσαυράκη με παρέα την ανυπόμονη Θάλεια που θέλει να μάθει τα πάντα για τους δεινοσαύρους, έρχονται στο Μικρό θέατρο του Κεραμεικού 23 Ιανουάριου του 2022 και κάθε Κυριακή πρωί στης 12 το πρωί. Μέσα από μια παράσταση τον εξήντα πέντε λεπτών παρουσιάζουν των φανταστικό κόσμο των δεινόσαυρων ταξιδεύοντάς στην Κρητιδική εποχή μαθαίνοντας για τον τρόπο ζωής των δεινοσαύρων, τις συνήθεις τους και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους!

Βελοσυράπτορας, Αγκυλόσαυρος, Παχυκεφαλόσαυροος, Τρικεράπτορας και πολλοί άλλοι παρουσιάζονται σε αυτήν την διαδραστική θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Πάρκου. Στο τέλος η παράσταση γίνεται βιωματική παρακινώντας όλα τα παιδιά να αφήσουν την θέση τους για να γίνουν οι ίδιοι μικροί παλαιοντολόγοι, πραγματοποιώντας ανασκαφές και ανακαλύπτοντας οστά δεινοσαύρων.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος