Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεμινάρια για την “Εφηβεία”
Τρίτη 15 Ιούνιος 2021, 18:30

Σεμινάριο με θέμα” Αγωγή Υγείας για παιδιά ογανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο υγιών πόλεων, με πιο συγκεκριμένο θέμα την “Εφηβεία” που θα πραγματοποιηθεί από Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκυτο Υγιών Πόεων σε συνεργασία με τον παιδίατρο  Αναστ. Χαζή, την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 6/30 μ.μ.
 Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά
Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει την τελευταία ενότητα του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 15 /6/ 2021 και ώρα 18:30.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, μέσω πλατφόρμας zoom,  που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου- Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή- Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Το σεμινάριο αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :
1. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
2. ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά)
3. ΕΦΗΒΕΙΑ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων)
Η παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα την «ΕΦΗΒΕΙΑ».Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο:  
Είναι απαραίτητο να δηλώσετε το  e-mail σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή καλώντας στο 22990-20176 (9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.), όπου θα σας σταλεί ο σύνδεσμος και οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 guests και κανένα μέλος