Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

11η συνεδρίαση του Δημου ΒΒΒ
Δευτέρα 21 Σεπτέμβριος 2020, 08:00 - 17:00

Η 11η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ματαιώθηκε για τη Δευτέρα λόγω των έκτακτων μέτρων, λόγω κορονοϊού, και θα γίνει με τηλεδιάσκεψη την  Tετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 17:00

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020.
  2. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, οικ. έτους 2020.
  3. Έγκριση Κανονισμού Πρασίνου του Δήμου.
  4. Συμπλήρωση της υπ΄αριθμ. 214/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου με χαρακτηρισμό Κοινόχρηστων Χώρων – Πράσινο και Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην Δ.Ε. Βούλας και ανάρτηση τοπογραφικών διαγραμμάτων για την τήρηση των διατυπώσεων δημοσιότητας.
  5. Υποβολή προτάσεων επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του σχεδίου προστασίας ορεινού όγκου Υμηττού.
  6. Αποδοχή των όρων της Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας δημοτικών κτιρίων του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης» με Κωδικό ΟΠΣ 5063310 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».
  7. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ 476/23-10-2017 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: "Ψήφιση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης" και της υπ’ αριθμ 387/22-10-2019 Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Υποέργου (Α/Α) με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002708.
  8. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού Β’ τριμήνου έτους 2020.
  9. Σύσταση της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
  10. Ανάπτυξη δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
  11. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου ως Προέδρου του Πρωτοβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων και του αναπληρωτή του καθώς και τον ορισμό υπαλλήλου του Δήμου ως Γραμματέα του ως άνω Συμβουλίου και του αναπληρωτή του.
  12. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως Προέδρου του Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων και του αναπληρωτή του καθώς και τον ορισμό υπαλλήλου του Δήμου ως Γραμματέα του ως άνω Συμβουλίου και του αναπληρωτή του για το έτος 2020.
  13. Έγκριση μελέτης για τον ηλεκτροφωτισμό τμήματος της οδού Βάκχου στην Βουλιαγμένη.
  14. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου “Συντήρηση και βελτίωση οδικού δικτύου δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης”.
  15. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου “Κατασκευές για υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων”.
  16. Καθορισμός αμοιβής εξωτερικού δικηγόρου για την κατάθεση αγωγής κατα του OPC Fund σχετικα με το ατύχημα του “ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ II”.
  17. Έγκριση του συμφωνητικού συνεργασίας με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Μπορούμε Saving Food-Saving lives".
  18. Απολογισμός επιχορήγησης έτους 2018 από το δήμο στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης.
  19. Λήψη απόφασης περί καταβολής ή μη με δόσεις του δικαιώματος χρήσεως του με αριθμ. 0618 τομέα ΤΤ6 (Α΄) οικογενειακού τάφου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας.
  20. Λήψη απόφασης περί καταβολής ή μη με δόσεις του δικαιώματος χρήσεως του με αιθμ. 0617 τομέα ΤΤ6(Α΄) οικογενειακού τάφου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας.
  21. Λήψη απόφασης περί καταβολής ή μη με δόσεις του δικαιώματος χρήσεως του με αρ. 2202Α τομέα (Α) οικογενειακού τάφου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας.
  22. Λήψη απόφασης περί καταβολής ή μη με δόσεις του δικαιώματος χρήσεως της με αριθμ. 1410 διαζώματος κάτω οικογενειακής οστεοθυρίδας στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας.
  23. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Ιάσονος 39, στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης.
  24. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Λ. Πορφύρα 12, στη Δ.Ε. Βούλας.
  25. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Θησέως 50, στη Δ.Ε. Βάρης.
  26. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Ψηλορείτη 6, στη Δ.Ε. Βάρης.
  27. Έγκριση ή μη κοπής δένδρων σε πεζοδρόμιο επί της οδού Μουτούση (έξω απ το ΙΕΚ), στη Δ.Ε. Βάρης.
  28. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Τρεμπεσίνας 30Α, στη Δ.Ε. Βούλας.
  29. Έγκριση ή μη κοπής δένδρων σε πεζοδρόμιο της πλατείας Θεάτρου επί της οδού Δημ. Χόρν, στη Δ.Ε. Βάρης.
  30. Έγκριση κοπής ή μη δέντρου στο Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης.

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος