Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ MAΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Κυριακή 21 Ιούνιος 2020, 19:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ MAΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαρκοπούλου αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα το θέμα της μεταφοράς των ακαθάρτων του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού στο ΚΕΛ Κορωπίου-Παιανίας, με τελικό αποδέκτη την θαλάσσια περιοχή της Χαμολιάς.

Μετά το πρόσφατο μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο, πιστή στη δέσμευσή της, σας ενημερώνει ότι προγραμματίζει Λαϊκή Συνέλευση για το θέμα αυτό, την Κυριακή 21/6 και ώρα 19:00, στο ανοικτό χώρο του Θεάτρου στη Σάρα.

Τηρώντας τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, καλούμε όλους τους συμπολίτες να παρευρεθούν, ώστε να ενημερωθούν σφαιρικά και υπεύθυνα πάνω σε ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο για την περιοχή θέμα. Παράλληλα θα αναφερθούν και όλες οι μέχρι τότε επαφές της Δημοτικής Αρχής με τους αρμόδιους φορείς.
Στη Λαϊκή Συνέλευση θα κληθούν να παραστούν Βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων της Ανατολικής Αττικής, Περιφερειακοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, Δήμαρχοι των Δήμων που εμπλέκονται στο έργο, επίσημοι φορείς, τοπικοί σύλλογοι κ.α.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος