Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Η Αγάπη είναι γιορτή με τις «Ιωνίδες»
Κυριακή 08 Δεκέμβριος 2019, 17:00

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, 5 μ.μ.


 

O Σύλλογος Γυναικών "ΙΩΝΙΔΕΣ" με έδρα το Πικέρμι του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, υποδέχεται φέτος τα Χριστούγεννα με μία μεγάλη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου γινόμαστε μία μεγάλη αγκαλιά και σας περιμένουμε στις 5 το απόγευμα στα γραφεία μας στο Εμπορικό Κέντρο Αδαμόπουλου να μοιραστούμε χαρά, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και φυσικά να προσφέρουμε!

Φέτος η γιορτή μας είναι αφιερωμένη στην ΕΣΤΙΑ και στο δικό μας σπίτι, "Λίλιαν" του Πικερμίου!

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη μας παρουσιάζουν δημιουργίες τους σε ένα bazaar και με το Coffee Island προσφέρουμε, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, ενισχύοντας το Κέντρο υποστήριξης παιδιών με νοητική στέρηση.

Ελάτε λοιπόν να χαρούμε, να δεχθούμε τα δώρα του δικού μας Αι Βασίλη, να γνωριστούμε με τα παιδιά της "Λίλιαν", να γλυκαθούμε και να τραγουδήσουμε με την γνωστή ερμηνεύτρια Κυριακή Δερέμπεη και το γλυκόλαλο σαντούρι της και την ομάδα της που στηρίζουν δωρεάν την εκδήλωση μας!

Και επειδή οι ΙΩΝΙΔΕΣ στηρίζουμε τον εθελοντισμό και ευχαριστούμε, όσους ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στον συνάνθρωπό μας, μέσα σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε δύο συμπολίτες μας, τον γιατρό κ. Παπακωνσταντίνου και τον συνεργάτη του κ. Χαρίτο, που, επί έτη πολλά, εθελοντικά και αφιλοκερδώς, λειτούργησαν το Κοινωνικό Ιατρείο Πικερμίου.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε όμορφες στιγμές αλλά πάνω από όλα το βαθύτερο μήνυμα των Χριστουγέννων.
Το μήνυμα της Αγάπης.
 
Και μην ξεχνάτε ποτέ και το δικό μας μήνυμα.
ΕΜΕΙΣ έχουμε ΕΜΑΣ

 

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος