Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

8η/2019 Δημόσια Συνεδρίαση του Δήμου ΒΒΒ
Δευτέρα 14 Οκτώβριος 2019, 19:00

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 18η/2019 Δημόσια - Ανοικτή - Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, την 14η Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα της της Ημερήσιας Διάταξης.

  1. Μεταφορά ή μη των πλεοναζόντων ταμειακών διαθεσίμων στον υπό άνοιγμα λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος.
  2. Έγκριση ή μη ανοίγματος λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος και ορισμός των εξουσιοδοτημένων οργάνων του Δήμου για την κίνηση του εν λόγω λογαριασμού.
  3. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
  4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
  5. Τροποποίηση της σύστασης του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου”.
  6. Τροποποίηση της σύστασης του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου”.
  7. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών αρμοδιότητας Δημοτικού Συμβουλίου.
  8. Αντικατάσταση μέλους διοικητικού συμβουλίου του Ο.Α.Π.Π.Α.
  9. Κατανομή (Γ΄2019) ποσού 74.408,22 € από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
  10. Έγκριση αιτήματος τροποποίησης της υπ΄ αριθμ. 4137/9.12.2016 Απόφασης Ένταξης της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης” με κωδικό Ο.Π.Σ. (MIS) 5002708 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-2020.
  11. Λήψη απόφασης για την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης καθορισμού χρήσεων γης των Πολεοδομικών Ενοτήτων της ΔΕ Βάρης για την εναρμόνιση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δ.Ε. Βάρης.
  12. Λήψη απόφασης για την έγκριση πολεοδομικής μελέτης ελέγχου εναρμόνισης Συντελεστή Δόμησης (Σ.Δ) των Πολεοδομικών Ενοτήτων ΠΕ4 & ΠΕ5 στο Μέσο Συντελεστή Δόμησης του ΓΠΣ της Δ.Ε. Βάρης.
  13. Λήψη απόφασης για τη σύμφωνη γνώμη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στην Λ. Βασ. Κων/νου στην Δ.Κ Βάρης για την υλοποίηση του έργου: “Κατασκευή Αντιπλημμυρικών Έργων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης” από την Περιφέρεια Αττικής.
  14. Έγκριση εγκατάστασης στεγάστρων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
  15. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αναγκαιότητα διενέργειας δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στέγασης του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στην περιοχή της Δ.Ε. Βάρης καθώς και έγκριση της καταβολής μισθώματος.
  16. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης υπηρεσιακού οχήματος επί της οδού Απόλλωνος 6 κατάστημα ΕΛΤΑ στη Βάρκιζα Δ.Ε. Βάρης.
  17. Λήψη απόφασης περί καταβολής ή μη με δόσεις του δικαιώματος χρήσεως του με αριθμ. 0513 τομέα ΤΤ5 (κατηγορία Α) οικογενειακού τάφου στο Δημ. Κοιμητήριο Βούλας.
  18. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο, επί της οδού Καστελορίζου 82 στην Δ.Ε Βούλας.
  19. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Σπετσών 135 στην Δ.Ε Βούλας.
  20. Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που βρίσκονται επί του οδοστρώματος στο Κόρμπι στη Δ.Ε Βάρης στα πλαίσια του έργου “Δημοτική Οδοποιία 2017.
  21. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη 19 στη Δ.Ε. Βούλας.
  22. Έγκριση ή μη κοπής δένδρου (καρυδιάς) στο πεζοδρόμιο επί της οδού Λ. Ποσειδώνος 15, στην Δ.Ε. Βουλιαγμένης.
  23. Έγκριση ή μη κοπής ελαιόδεντρων στο πεζοδρόμιο επί της οδού Xλόης 19 στην Δ.Ε. Βούλας.
  24. Έγκριση ή μη κοπής δένδρων (βραχυχίτωνες) σε πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μιλτιάδου 2 στην Δ.Ε. Βούλας.
  25. Έγκριση ή μη κοπής πεύκων στο πεζοδρόμιο, επί της οδού ‘Αλυος 17 στην Δ.Ε. Βούλας.
  26. Έγκριση ή μη κοπής ενός πεύκου σε πεζοδρόμιο επί της οδού Αιόλου 6 στην Δ.Ε. Βούλας.
  27. Επιβολή προστίμου στην επιχείρηση ΚΕΠΕΣΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ με τον διακριτικό τίτλο “DAMIANO” για την αυθαίρετη τοποθέτηση ενός (1) διαφημιστικού πλαισίου/επιγραφής διπλής όψης που έχει τοποθετηθεί κάθετα σε ιδιωτικό χώρο (πρασιά) επί της οδού Δήμητρας 14 στη Βάρη, το έτος 2017.
  28. Λήψη απόφασης για επιβολή προστίμου στην επιχείρηση-φαρμακείο με την επωνυμία “ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΥΤ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ” για αυθαίρετη τοποθέτηση μίας (1) πινακίδας διπλής όψης που έχει τοποθετηθεί σε ιδιωτικό χώρο έμπροσθεν του καταστήματος στη Θέμιδος 1 στη Βάρκιζα, το έτος 2018.
  29. Επιβολή προστίμου στην επιχείρηση με την επωνυμία “RIVIERA”Β. ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΙΣ & ΣΙΑ Ο.Ε για ένα (1) παράνομο διαφημιστικό πλαίσιο/επιγραφής μονής όψης που έχει τοποθετηθεί σε ιδιωτικό χώρο κάθετα προς τον άξονα της οδού Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18 στη Βούλα το έτος 2018.
  30. Επιβολή προστίμου στην επιχείρηση ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ''ΕΝ ΠΛΩ'' για δύο (2) διαφημιστικά πλαίσια/ επιγραφές μονής όψης , που έχουν τοποθετηθεί κάθετα προς τον άξονα της οδού, σε κοινόχρηστο χώρο επί της οδού Ποσειδώνος 4 στη Βουλιαγμένη, το έτος 2018.
  31. Επιβολή προστίμου στην επιχείρηση με την επωνυμία “ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ” ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Α.ΓΙΑΛΕΡΝΙΟΥ-ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ Ε.Π.Ε για την αυθαίρετη τοποθέτηση ενός (1) διαφημιστικού πλαισίου/επιγραφής διπλής όψης που έχει τοποθετηθεί κάθετα προς την όψη του κτιρίου σε ιδιωτικό χώρο επί της Λ. Βάρης 32 στη Βούλα το ΄τος 2018.
  32. Επιβολή προστίμου στην επιχείρηση με την επωνυμία “STARSPROTSCLUB” GPG ATHLETIC E.Π.Ε για την αυθαίρετη τοποθέτηση ενός (1) διαφημιστικού πλαισίου/επιγραφής μονής όψης που έχει τοποθετηθεί κάθετα σε ιδιωτικό κτίριο επί της οδού Αλκυονιδών 4 στη Βούλα το έτος 2018.
  33. Επιβολή προστίμου στην επιχείρηση “ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ” ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Ι.ΧΡΗΣΤΟΣ για την αυθαίρετη τοποθέτηση ενός (1) διαφημιστικού πλαισίου/επιγραφής μονής όψης που έχει τοποθετηθεί κάθετα προς την όψη του κτιρίου σε ιδιωτικό χώρο (πρασιά) επί της οδού Πρίγκηπας Πέτρου 36 στη Βούλα το έτος 2018.

                                                                                    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                                                                       NIKOΛΑΟΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 202 guests και κανένα μέλος