Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

6ο Παιδικό Φεστιβάλ - Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Από Σάββατο 22 Ιούνιος 2019 -  19:00
Έως Κυριακή 23 Ιούνιος 2019 - 21:00

«Μύθι Μύθοι Παραμύθι»


To 6o παιδικό φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γίνεται πραγματικότητα, στις 22 και 23 Ιουνίου, στην παραλία της Βάρκιζας, με ελεύθερη είσοδο, για το κοινό.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής οργανώνει φεστιβάλ αφιερωμένο στα παιδιά. Με κέφι και φαντασία με παραμύθια, θέατρο, ηθοποιούς, ζωγραφική, κηπουρική εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια, ξυλοπόδαρους, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Στόχος του Φεστιβάλ, η εξοικείωση των παιδιών με τον πολιτισμό, η περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση, η δημιουργική τους απασχόληση, δίπλα στη θάλασσα

 

Πρόγραμμα:

 

Σάββατο 22 Ιουνίου 19.00 έως 21.00

Έναρξη

  • «Ζωγραφίζουμε θάλασσες». Ζωγραφική για μικρούς σε... μεγάλες επιφάνειες
  • «Ελάτε να παίξουμε». Διαδραστικά παιχνίδια και παιχνίδια κίνησης. Κυνήγι θησαυρού. Διαδρομές περιπέτειας με εμπόδια και στόχους, παιχνίδια συναγωνισμού, ψάρεμα σε μικρή πισίνα.
  • «Ο κήπος μου». Μαθαίνω πώς να καλλιεργώ ένα φυτό και να το περιποιούμαι. Φεύγω με το δικό μου γλαστράκι.
  • Εργαστήριο κατασκευών. Φτιάχνω γοργόνες, καβούρια και μέδουσες με τα χεράκια μου

 

21.00 έως 22.00

  1. - Θεατρική παράσταση «Μήλα Ζάχαρη Κανέλα» Για τους μικρούς μας φίλους η διαδραστική παράσταση του θεάτρου Φούρνος, που παίζεται για 11 χρόνια. Μια γιαγιά αναζητάει μήλα για να κάνει μια μηλόπιτα για τα εγγονάκια της. Μια παράσταση για την αξία της αλληλεγγύης και τη δύναμη της θέλησης.

Σκηνοθεσία Ελεάννα Σαντοριναίου

Με την Ματίνα Δημητροπούλου και την Ευγενία Μαραγκού

 

Κυριακή 23 Ιουνίου 19.00 έως 21.00

 

  • Θεατρική παράσταση «Τικ Τακ Ντο» Μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους από την ομάδα Τικ Τακ Ντο. Σκηνοθεσία Παναγιώτης Αδάμ. Κείμενο Αργυρώ Ταμβάκου & Παναγιώτης Λαμπής
  • Με τους Γεωργία Γρίβα, Χρήστος Καπενής, Ευτέρπη Κατσαμάτσα, Έλενα Γεωργίου, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν Στρατής Στηλ, Αργυρώ Ταμβάκου.

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 317 guests και κανένα μέλος