Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Βιοομοειδή.Ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων»
Δευτέρα 17 Μάιος 2021, 18:00

Βιοομοειδή. Ενα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων

Live Διαδικτυακό Σεμινάριο

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, 18:00 μέσω FB

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Βιοομοειδή.Ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων», την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας της στο Facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism. Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Genesis Pharma & Digital Task.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Βιολογικά, βιοομοειδή και συμβατικά φάρμακα στα ρευματικά νοσήματα .Η νομική βάση και η σημασία τους», με ομιλητή τον κο Δημήτριο Κούβελα, Καθηγητή Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Δ/ντή Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.
  • «Βιοομοειδή φάρμακα.Η μέχρι σήμερα κλινική εμπειρία & εκτιμήσεις για το μέλλον», με ομιλήτρια τον κο Χρήστο Κουτσιανά, MD, Ρευματολόγο-Ειδικό Παθολόγο, Ακαδημαϊκό Υπότροφο Παθολογίας, Ρευματολογίας Μονάδα Κλινικής Ανοσολογίας, Ρευματολογίας, Β’ Παν.Παθ. Κλ. & Ομώνυμο Εργαστήριο Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Γ.Ν.Α « Ιπποκράτειο»

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

###

Σχετικά με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) είναι ένας κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός, οργανισμός αναγνωρισμένος από το κράτος.  Ιδρύθηκε το 1978 στην Αθήνα  και αριθμεί περισσότερα από 5500 μέλη, τα οποία  είναι κυρίως άτομα που νοσούν  από  Ρευματικά Αυτοάνοσα  Νοσήματα, Ρευματολόγοι και ιατροί που ενδιαφέρονται για τις ρευματικές παθήσεις και άτομα που ενδιαφέρονται να συμπαρασταθούν σε αυτούς που πάσχουν ρευματικά από αυτοάνοσα νοσήματα. Όλα τα μέλη εργάζονται εθελοντικά.   Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. είναι καθηγητές Ρευματολογίας σε όλα σχεδόν τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας καθώς και καθηγητές και γιατροί άλλων ειδικοτήτων που σχετίζονται με ρευματισμούς.  H ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. έχει 9 υποκαταστήματα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ενώ έχει στρατηγική συνεργασία με τους συλλόγους ΙΑΣΙΣ & ΘΑΛΕΙΑ. 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 240 guests και κανένα μέλος