Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Γυναίκα, μια λέξη ένας κόσμος»
Δευτέρα 08 Μάρτιος 2021, 20:30

   «ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» από το Δήμο Παλλήνης

Για 4η συνεχή χρονιά οι «Δρόμοι Πολιτισμού» μας οδηγούν σε μια σειρά ιδιαίτερων εκδηλώσεων. Φέτος, λόγω της παρούσας κατάστασης οι δρόμοι μας θα είναι διαδικτυακοί και θα έχουν ως κεντρικό θέμα την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Στόχος τους είναι να μας κάνουν να αναρωτηθούμε με τρόπο συλλογικό και πάνω από όλα δημιουργικό:Από που ξεκινήσαμε, πως ξεκινήσαμε και πως φτάσαμε στην σύγχρονη Ελλάδα? Ποια είναι η σύγχρονη Ελλάδα?

Οι εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν διαδικτυακά στο Facebook και στο Youtube των ιστοσελίδων του Δήμου Παλλήνης (www.pallini.gr) και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (www.kedp.gr) τις παρακάτω ημέρες και ώρες.

 

1ος Δρόμος: «Γυναίκα, μια λέξη ένας κόσμος» - 8 Μαρτίου 2021, ώρα 20:30

Οι Δρόμοι ανοίγουν με ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο αφιέρωμα στην Γυναίκα. Η διαχρονική διάσταση της γυναίκας από την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, τη Μαντώ Μαυρογένους,τις γνωστές και άγνωστες μορφές της ελληνικής επανάστασης , που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας μας,μέχρι την σύγχρονη γυναίκα της διπλανής πόρτας που παλεύει καθημερινά με την ίδια δύναμη .

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 163 guests και κανένα μέλος