Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

2η/21 Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Τετάρτη 27 Ιανουάριος 2021, 15:30

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, ώρα 15,30

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη, 27-1-2021 και ώρα 15:30. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 • Έγκριση της 1ης τροποποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 • Έγκριση οικονομικών καταστάσεων Περιφέρειας Αττικής χρήσης 2019.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 • Συμπλήρωση της με αρ. 291/2020 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου περί αποδοχής παραχώρησης χρήσης χώρου, στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) «Σπύρος Λούης», για τη διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων δικυκλιστών από τη Δ/νση Μεταφορών Π.Ε.Β.Τ.  Αθηνών,  για επιπλέον χρονικό διάστημα δύο (2) ετών.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 • Καθορισμός ειδικοτήτων και πρόσθετων προσόντων για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού κατόπιν έγκρισης προσλήψεων στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2021.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 • Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης υποστήριξης των πολιτιστικών δράσεων που γίνονται μέσα από ηλεκτρονική πλατφόρμα της Βιβλιοθήκης Marie Blance του Νέου Βουτζά Αττικής.

(Συνεισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χ. Ρασσιάς (Ρώμας)

 • Έγκριση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και τη γιορτή των Αποκριών 2021.

(Συνεισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χ. Ρασσιάς (Ρώμας))

 • Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τις εργασίες εγκατάστασης υπογείου καλωδίου της ΔΕΔΔΗΕ επί του οδοστρώματος της Οδού Τατοΐου, από το ύψος της οδού Αγίου Αντωνίου προς και μέχρι την είσοδο του Βασιλικού Κήπου, στα πλαίσια του έργου «ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΤ ΛΟΓΩ ΔΥΣΒΑΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΤΑΤΟΙ» με ανάδοχο την εταιρία «ΙΝΤΡΑΚΑΤ».

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Κοσμίδη)

 • Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για το πρόγραμμα δράσεων προβολής και προώθησης προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής για το Α’ Εξάμηνο του 2021.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σ. Βοϊδονικόλας)

 • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο “Διώροφο Εμπορικό Κέντρο με υπόγειο και θερινό κινηματογράφο και δύο διώροφα κτίρια πολιτιστικών εγκαταστάσεων – κοινωνικής πρόνοιας με υπόγειο και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, που πρόκειται να ανεγερθεί, επί της Λεωφόρου Αιαντείου, στη θέση Μπουκουρίμεζα, στη Σαλαμίνα”.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

 • Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)

 • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Περιβαλλοντική Μελέτη Λιμενικών Εγκαταστάσεων Νήσου Αγκιστρίου».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

 • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Μελέτη Οριοθέτησης και Διευθέτησης του ρέματος Χερώματος – Μηλαδέζας και μελέτη απορροής ομβρίων στην περιοχή».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

 • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την διαδικασία έγκρισης περιβαλλοντικών όρων της δραστηριότητας απορρύπανσης και διάλυσης ΟΤΚΖ χωρίς τεμαχισμό και αποθήκευσης μεταλλικών μη επικίνδυνων αποβλήτων της εταιρείας ECO MACHINE RECYCLING ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. στην θέση “Κλωσσάρι” του Δήμου Κρωπίας Αττικής.

(Συνεισηγητές ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Κοσμίδη)

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 guests και κανένα μέλος