Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σωσίας
Σάββατο 09 Ιανουάριος 2021, 15:00
Έως Κυριακή 10 Ιανουάριος 2021

Η πρώτη σκηνοθετική δουλειά της Έφης Μπίρμπα με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη επιστρέφει onlineΜια σπουδή στο ομώνυμο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι που εξέπληξε τους συγχρόνους του, καθώς καταδύεται με τρόπο θαυμαστό στα μύχια της ψυχής του ήρωά του.
Μετά από τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στην παράσταση, το έργο θα προβάλλεται για 2 hμέρες, 9, 10 Ιανουαρίου 2021 στην πλατφόρμα της Ticketservices.gr.
Με τον «Σωσία» εγκαινιάζεται μια αναδρομική online παρουσίαση όλων των θεατρικών παραστάσεων της Έφης Μπίρμπα: «Ο Σωσίας», «Τα Ωραία Χέρια μας», «Ριχάρδος ο Β’», «Δον Κιχώτης» βιβλ. 2ο, κεφ. 23ο. Μαζί της πάντα μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών και ερμηνευτών με επικεφαλής τον Άρη Σερβετάλη.«Γινόμαστε αυτόπτες της εσώτερης ζωής του Γκολιάτκιν, ενός αθόρυβου, ασήμαντου προσώπου που ζει κάπου στην σκοτεινή Αγ. Πετρούπολη. Τον παρατηρούμε στην προσπάθεια του να σταθεί εντός μιας κοινωνικά αποδεκτής φυσιολογικότητας σε μια σειρά επεισοδίων της ζωής του. Μπροστά μας εμφανίζεται το υποκειμενικό πλάνο του ήρωα και ό,τι συμβαίνει κάτω από το κέλυφος των φαινομένων μιας φυσιολογικής ζωής.
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Online: https://www.ticketservices.gr/event/o-sosias-online-streaming/

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 guests και κανένα μέλος