Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

O Σταμάτης Κραουνάκης στο Mega
Σάββατο 07 Νοέμβριος 2020, 21:00

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ο συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα συγκινήσει, θα διασκεδάσει και θα μας θυμίσει όλα όσα έχουμε νιώσει με τις διαχρονικές επιτυχίες του.Χαρές, σημαντικές στιγμές και έρωτες. Τα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη ήταν και παραμένουν όλα όσα έχουμε ζήσει, αυτά που έχουμε αγαπήσει και αγαπάμε ακόμη.Από το «Όταν έχω εσένα» μέχρι τη «Σωτηρία της ψυχής», τα «Κόκκινα γυαλιά» αλλά και το «Φίλα με», όλες οι μεγάλες μουσικές «στιγμές» του δημιουργού παίρνουν «θέση» στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και έρχονται στις οθόνες μας, το βράδυ του Σαββάτου.


Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» αυτό το Σάββατο έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή, μία μοναδική μουσική «στιγμή» μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους ξεχωριστούς καλεσμένους του. Η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σάκης Καραθανάσης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Μπουγιώτης, ο Γιώργος Στιβανάκης και ο Μανώλης Μητσιάς ανεβαίνουν στη σκηνή και τραγουδούν δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη.
Έρχεται… μία ξεχωριστή «Γιορτή στα σπίτια» όλων των τηλεθεατών με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία αποκλειστικά στο MEGA.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος