Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Μήδεια» του Georg Benda
Σάββατο 22 Αύγουστος 2020, 19:30

Στο Ιερό του Ποσειδώνος στο Σούνιο στις 22 Αυγούστου στις 19:30

                                                 «Μήδεια» του Georg Benda

                           Από την Kαμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής

                                     Με την Κ. Καραμπέτη και τον Μ. Χρυσικόπουλο

 Το «παρών» στις εκδηλώσεις του Μεγάρου, στο πλαίσιο του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», δίνει η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, έχοντας στις αποσκευές της το μονόπρακτο μελόδραμα Μήδεια του Τσέχου Γκέοργκ Μπέντα. Το δημοφιλές αθηναϊκό σύνολο με την πλούσια και πολυσχιδή δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδος, το οποίο φημίζεται διεθνώς για την ειδίκευσή του σε ιστορικές πρακτικές ερμηνείας με όργανα εποχής, διευθύνει ο διακεκριμένος τσεμπαλίστας και αρχιμουσικός Μάρκελλος Χρυσικόπουλος.

Χρήσιμες πληροφορίες

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.  Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο (ολόκληρο 10 ευρώ, μειωμένο 5 ευρώ) για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 200

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης

undefined

Ώρα έναρξης: 19:30

Ώρα προσέλευσης: 19: 00

Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 122 guests και κανένα μέλος