Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«ΝΤΑΜΠΟ» και η κωμωδία «ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Από Πέμπτη 28 Μάρτιος 2019
Έως Τετάρτη 03 Απρίλιος 2019

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ Προβολή την τρυφερή ταινία «ΝΤΑΜΠΟ» από την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, έως και την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019.

ΝΤΑΜΠΟ – Α΄ Προβολή
(Dumbo)
Ώρες προβολών: 5.15 μ.μ. Μεταγλωττισμένο
7.15 μ.μ. Με υπότιτλους

 

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η μεγάλη περιπέτεια ζωντανής δράσης «Ντάμπο» βασίζεται στην αγαπημένη κλασική ιστορία όπου εξυμνείται η διαφορετικότητα, η οικογένεια είναι αγαπημένη και τα όνειρα απογειώνονται. 

Η δημιουργική ομάδα περιλαμβάνει τον κινηματογραφιστή Ben Davis (Οι Φύλακες του Γαλαξία), τον βραβευμένο με Όσκαρ σχεδιαστή Rick Heinrichs (Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi), την 4 φορές βραβευμένη με Όσκαρ σχεδιάστρια κοστουμιών Colleen Atwood (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Tim Burton), τον μοντέρ Chris Lebenzon (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και Maleficent) και τον βραβευμένο από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου μακιγιέρ Paul Gooch (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων). Ο Ehren Kruger έχει γράψει το σενάριο και είναι συμπαραγωγός με την Katterli Frauenfelder, τον Derek Frey (Frankenweenie) και τον Justin Springer (TRON: Legacy). Ο Nigel Gostelow είναι ο εκτελεστικός παραγωγός. 

Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου, Μαξ Μέντιτσι, αναθέτει στον πρώην αστέρα Χολτ Φάριερ και τα παιδιά του, Μίλι και Τζο, να φροντίζουν έναν νεογέννητο ελέφαντα, του οποίου τα υπερμεγέθη αυτιά, τον κάνουν περίγελο σε ένα ήδη δοκιμαζόμενο τσίρκο. Αλλά όταν ανακαλύπτουν ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο κάνει μια απίστευτη επιστροφή, προσελκύοντας τον πειστικό επιχειρηματία Βι Έι Βάντεβιρ, ο οποίος προσλαμβάνει το περίεργο παχύδερμο ζώο για το νέο του, μεγαλόπνοο εγχείρημα ψυχαγωγίας, την Ονειροχώρα. Ο Ντάμπο ανεβαίνει σε νέα ύψη, μαζί με μια γοητευτική και εντυπωσιακή ακροβάτρια, την Κολέτ Μαρσάντ, μέχρι ο Χολτ να μάθει, ότι κάτω από τη γυαλιστερή βιτρίνα της, η Ονειροχώρα είναι γεμάτη σκοτεινά μυστικά.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 guests και κανένα μέλος