Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

3η Δημοτική Συνεδρίαση στο Δήμο Λαυρεωτικής
Τρίτη 05 Μάρτιος 2019, 18:00

ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Πρόσκληση στην 3η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε στην 3η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 5η Μαρτίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την Επιχορήγηση του εισπραχθέντος Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στο Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία "ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ".
  2. Λήψη απόφασης για την Επιχορήγηση του εισπραχθέντος Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στο Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία "ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ".
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση της κατανομής της Α΄ δόσης των πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαυρεωτικής
  1. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟΥ "ΠΑΝ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ και παράταση σύμβασης εργασιών.
  1. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ κατά της υπ’ αριθ. οικ. 2/6748/ΔΑΓΚ/24-01-2019 (ΦΕΚ Β’ 104) αποφάσεως του Αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών που αφορά τον καθορισμό λειτουργίας τραπεζικών λογαριασμών και τον ταμειακό προγραμματισμό των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης που υπάγονται στην παρ. 10 άρθρ. 69α ν. 4270/2014 ως ισχύει.
  1. Λήψη απόφασης για επαναδιατύπωση της 204/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς το σκέλος της παράτασης της σύμβασης της VODAFONE.
  1. Λήψη απόφασης για την κάλυψη δαπανών για την πραγματοποίηση αποκριάτικων εκδηλώσεων       - κούλουμα 2019 στο Δήμο Λαυρεωτικής.
  2. Λήψη απόφασης για την       αντικατάσταση τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΤΗΛ.
  3. Λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση απόρων του Δήμου Λαυρεωτικής.

 

 

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

                                                                                                        

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

 ΑΔΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 94 guests και κανένα μέλος