Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ρομποτική και συναισθηματική νοημοσύνη: μύθοι, φαντασιώσεις και πραγματικότητα
Πέμπτη 11 Οκτώβριος 2018, 19:00

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του Megaron Plus, η Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνουν για μία ακόμη χρονιά τον κύκλο «CNRS–Ξεπερνώντας τα σύνορα της γνώσης» σε συνεργασία με το εξέχον ερευνητικό ίδρυμα, δίνοντας έμφαση στους πραγµατικούς εξερευνητές του αιώνα µας, σε αυτούς που ανιχνεύουν τη ζωή στο απειροελάχιστο, που ανατρέχουν στον χρόνο, που εξερευνούν τα όρια του σύµπαντος, που µετατρέπουν την πολυπλοκότητα του κόσµου σε εξισώσεις. Mε θέμα: «Ρομποτική και συναισθηματική νοημοσύνη: μύθοι, φαντασιώσεις και πραγματικότητα», θα πραγματοποιηθεί ομιλία την Πέμπτη 11 Oκτωβρίου 2018 στις 7 το βράδυ. Ομιλήτρια: Laurence Devillers, καθηγήτρια πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και ερευνήτρια στο εργαστήριο LIMSI-CNRS στον τομέα «Συναισθηματικές και κοινωνικές διαστάσεις στις προφορικές αλληλεπιδράσεις».

Προλογίζει ο Νίκος Φακωτάκης, καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής του Εργαστηρίου Ενσύρματης Τηλεπικοινωνίας.

Σε συνεργασία με το CNRS (Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας), τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση
 
Ώρα έναρξης 19:00
Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτία προτεραιότητας.  
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 672 επισκέπτες και κανένα μέλος