Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

H Μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας στο Κέντρο Πολιτισμού Στ. Νιάρχος
Παρασκευή 26 Οκτώβριος 2018, 20:30

26 Οκτωβρίου 2018, 20.30

1) Ταυτότητα της εκδήλωσης

Η μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας, το μακροβιότερο και χαρακτηριστικότερο μουσικό σύνολο του είδους του στην Ελλάδα, πρόκειται να εμφανιστεί για μια και μόνη φορά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Κτήριο Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος) στις 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20.30. Μουσική διεύθυνση: Σπύρος Προσωπάρης, Σολίστ: Μάριος Μουζακίτης (μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μάλτας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο) και Νίκος Μεταλληνός (καθηγητής κρουστών και μέλος σημαντικών ελληνικών μουσικών συνόλων), αμφότεροι πολυβραβευμένοι και με συνεχή συναυλιακή παρουσία εντός και εκτός Ελλάδος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα κορυφαίων μουσουργών της Επτανήσου που συνδέθηκαν με τη Φιλαρμονική, καθώς και έργα του σύγχρονου μπαντιστικού ρεπερτορίου. Η πλειονότητα των έργων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Τα έργα της συναυλίας επιχειρούν ακριβώς να υπογραμμίσουν τον σεβασμό στο παρελθόν και να επιβεβαιώσουν την δυναμική του παρόντος.

Επίσημος ιστότοπος της εκδήλωσης με λεπτομερείς ππληροφορίες: http://athens261018.fek.gr

Εισιτήρια για τη συναυλία της μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας στο ΚΠΙΣΝ στις 26 Οκτωβρίου 2018 διατίθενται από:

  • το εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
  • τα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα
  • τον διαδικτυακό τόπο ticketservices.gr
  • τον διαδικτυακό τόπο tickets.public.gr
  • το τηλεφωνικό κέντρο της Ticket Services (210 7234567)

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 471 guests και κανένα μέλος