Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Φιλαρμονικές Ορχήστρες Μαρκοπούλου και Πανεπιστημίου Tallinn Εσθονίας
Σάββατο 21 Ιούλιος 2018, 21:00

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), προσκαλούν το Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ, στην πρώτη επί σκηνής, σύμπραξη της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου με την Φιλαρμονική Ορχήστρα (μπάντα πνευστών) του Πανεπιστημίου Tallinn Εσθονίας, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, φέτος γιορτάζει 80 χρόνια από την ίδρυσή της, και στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων, συμπράττει, επί σκηνής με την Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Tallinn της Εσθονίας, σε ρεπερτόριο αποτελούμενο, από δημοφιλή και αγαπημένα κινηματογραφικά soundtracks.

Η Μπάντα Πνευστών του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Tallinn, ιδρύθηκε το 1950 και απαρτίζεται από φοιτητές κι αποφοίτους του Πανεπιστημίου, διαφορετικών ηλικιών, οι οποίοι ζουν κι εργάζονται στην πρωτεύουσα. Μολονότι το σύνολο των μελών της Μπάντας, ασχολούνται ερασιτεχνικά με τη μουσική, το ρεπερτόριο απευθύνεται κι έχει απήχηση στο ευρύ κοινό. Η Ορχήστρα έχει βραβευτεί σε πολλούς διαγωνισμούς Φιλαρμονικών στην Εσθονία και θεωρείται από τις καλύτερες στο είδος της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου απευθύνει κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας & φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 157 guests και κανένα μέλος