Μέσα σε θερμό κλίμα έγινε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Αθανάσιου Ζούτσου με τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που για 3η συναπτή χρονιά λειτουργεί με επιτυχία, ως ένας θεσμός που έχει εμπεδωθεί από μαθητές και γονείς.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους 22 ενεργούς εθελοντές καθηγητές - από τους 48 εγγεγραμμένους που παρευρέθηκαν, για το εθελοντικό έργο που προσφέρουν σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, για το μήνυμα αλληλεγγύης, και την επιστημονική κατάρτιση που προσφέρουν απλόχερα.

Ο Δήμος Παλλήνης θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τους πέντε από τους επτά μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για την εφετινή χρονιά, έχουν γίνει 100 νέες εγγραφές μαθητών για όλες τις τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκτός από τις υπάρχουσες.

koinoniko-frontisthrio-palliniΈτσι, ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των αιτούντων μαθητών για την παροχή δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων, μεγαλώνουν αντίστοιχα και την ανάγκη προσφοράς από αλληλέγγυους καθηγητές.

Με την πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην Παιδεία και την Εκπαίδευση, ο Δήμος Παλλήνης, απευθύνει έκκληση σε καθηγητές όλων των μαθημάτων, να αφιερώσουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους για την υλοποίηση του προγράμματος, διδάσκοντας σε μαθητές.

Μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Φροντιστήριο (10:00 – 17:00), στο 210 6032012 ή στο 210 6604658 και ηλεκτρονικά στο email του Δήμου Παλλήνης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος