Οι δήμαρχοι έκλεισαν ραντεβού στο Παράκτιο Αττικό ΜέτωποEκτακτη  συνεδρίαση πραγματοποίησε ο Δήμος Κρωπίας, την Παρασκευή 19/9 το μεσημέρι, μετά την δημοσίευση ότι το παραλιακό μέτωπο του Δήμου του (Αγία Μαρίνα και Λομπάρδα) πέρασαν στην Ανώνυμη Εταιρεία «Παράκτιο Μέτωπο».

Το συμβούλιο, όπως είπε ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, είναι ενημερωτικό. Το κάλεσε για να ενημερωθούν όλες οι παρατάξεις.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι δεν διαπραγματεύεται τις ανοιχτές παραλίες για τους πολίτες και τη διασφάλιση των εσόδων του Δήμου.

Στην παράκτιο μεταφέρθηκαν 7.5 χιλιόμετρα παραλία και 45 στρέμματα κοινόχρηστα ακίνητα.

Δεν μπορούν να μεταβιβαστούν χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δήμου, δήλωσε ο δήμαρχος.
d.s-koropi-proedreio
d.s-koropi-proedreioΗ Λομπάρδα έχει ιστορία για τον τόπο μας. Εκεί έπλεναν οι γυναίκες τα ρούχα, εκεί, στα χαγιάτια περνούσαν τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και κολυμπούσαν στα ιαματικά λουτρά της. Γιατί στη Λομπάρδα πηγάζουν ζεστά νερά, τα ίδια που είναι και στο Λίμνη Βουλιαγμένης.

Ακόμη από το Δήμου έχουν επενδυθεί 400 εκατομύρια και επομένως έχει διεκδικήσεις. Εμείς το μάθαμε από τις εφημερίδες. Σίγουρα θα χρειαστούν δικαστικοί αγώνες, γιατί δεν θα το δεχθούν έτσι απλά, τόνισε ο δήμαρχος.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αθηνά Κιούση, τόνισε ότι διεκδικούν την πλήρη κυριόττα όλων των εδαφών για το Δήμο. «Δεν μας ενδιαφέρει η πρόσβαση όταν θα τα έχουμε χάσει όλα», επεσήμανε.

Ζήτησε δε να ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Αγώνα που έχει συσταθεί από την προηγούμενη Δημοτική αρχή, γιατί «με ψηφίσματα και ευχολόγια δεν κάνουμε τίποτα», κατέληξε.

Στη συνέχεια μίλησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγ. Μαρίνας, ο οποίος ενημέρωσε ότι στην Αγία Μαρίνα ρίχνουν μπετόν και επεκτείνουν τα μαγαζιά. Ο Δήμος πρέπει να έχει σχέδιο»


Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Τετ Αυγ 05 @21:00 - 09:00PM
"Πέρσες"
Πεμ Αυγ 06 @20:00 - 08:00PM
Αντιγόνη
Σαβ Αυγ 15 @21:00 -
Χορευτικά σόλι

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 182 επισκέπτες και κανένα μέλος