Συνεργασία στους τέσσερεις Δημάρχους για το παραλιακό μέτωπο

 

Οι Δήμαρχοι Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάους και Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης είχαν κοινή συνάντηση στο Δημαρχείο του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

Προσκεκλημένος στη συνάντηση ήταν και ο Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης ο οποίος είχε κώλυμα και δεν κατάφερε να παραβρεθεί.

Η συνάντηση, όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου, η οποία είναι η πρώτη μιας σειράς τακτικών επαφών, είχε σκοπό την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στους τέσσερις Δήμους σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως αυτό της διαχείρισης τους παραλιακού μετώπου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων ώστε να δημιουργηθεί κοινή και ισχυρή θέση σχετικά με τις διεκδικήσεις του παραλιακού μετώπου.

Οι δήμαρχοι συμφώνησαν ότι υπάρχει μεγάλο πεδίο συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων σε όλα τα θέματα με σημαντικότερα τη δυναμική και διεκδικητική στάση τους σε ότι αφορά το παραλιακό μέτωπο. Παράλληλα όμως, έγινε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με όλα τα θέματα που άπτονται της διοίκησης του Δήμου, τα οικονομικά, τη διαχείριση απορριμμάτων τα Ευρωπαϊκά προγράμματα κ.α.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης τηρώντας μια από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σχετικά με τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου και τη διασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στις παραλίες, αλλά και τη χρηστή αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης, ξεκίνησε ήδη τις εργασίες με τους συναδέλφους του και προγραμματίζει σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του Δήμου στο συγκεκριμένο θέμα.

Η συνεργασία ανάμεσα στους τέσσερεις Δημάρχους θα συνεχιστεί και σε άλλα θέματα που αφορούν όλους, καθώς κρίνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 147 guests και κανένα μέλος