Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής με δήμαρχο τον Διονύση Ζαμάνη και των εκλεγμένων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που αναδείχθηκαν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Την τελετή του αγιασμού και της ορκωμοσίας τέλεσε   ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος.

Πολιτικό όρκο έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Σπηλιώτης, Γιάννης Τσουδερός η Ζωή Σώκου, και η   Αντιγόνη Χατζηαθανασίου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης τόνισεστην ομιλία του: «Πριν από λίγο ορκιστήκαμε και δεσμευτήκαμε ότι θα εργαστούμε έντιμα και σκληρά, με αρχές και ηθικές αξίες, στα πλαίσια των Νόμων και του Συντάγματος για το καλό της πόλης και των κατοίκων της. Και αυτό θα πράξουμε».

Ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης  τόνισε ότι θα είναι δίπλα στους δημότες και στη νέα διοίκηση για καθε δίκαιο αίτημα.

Ο Παναγιώτης Μπιτάκος, επικεφαλής της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» δήλωσε: «Η Νέα Πνοή με τις ίδιες αρχές και αξίες θα συνεχίσει τον αγώνα της. Δίπλα σε οτιδήποτε ευνοήσει την πόλη μας και απέναντι σε οποιαδήποτε αντίθετη προσπάθεια».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος