Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η τελετή είχε πανηγυρικό χαρακτήραO νέος δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ορκίστηκε για τη νέα δημοτική αρχή, την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ., στην Aίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ορκωμοσία ετελέσθη από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλο.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η τελετή είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, μια που οι Γλυφαδιώτες προσβλέπουν σε καλύτερες ημέρες για το Δήμο Γλυφάδας και ευχόμαστε να μην τους διαψεύσει.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου και δήμαρχοι όμορων Δήμων.

Μετά την Ορκωμοσία, ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών παρατάξεων και τέλος απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Μητροπολίτης κ. Παύλος υπογραμμίζοντας, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, «ότι πρέπει η νέα δημοτική αρχή να έχει γνώμονα το κοινό καλό» και τους ευχήθηκε καλή δύναμη για να τα καταφέρουν.

Γιατί όπως είπε, δεν έχει την καλύτερη εικόνα από συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων. «Ευελπιστώ ότι θα αλλάξω γνώμη, γιατί έλαβα μέρος σε μερικά δημοτικά συμβούλια, αλλά έφυγα απογοητευμένος», επεσήμανε και ευχήθηκε: Ειρήνη, Ενότητα και Αγάπη.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 guests και κανένα μέλος