Ο τέως δήμαρχος Δημήτρης Δάβαρης, μετά από 16 χρόνια δημοτικής αρχής, αποσύρεται από τα δημοτικά δρώμενα. Στις τελευταίες εκλογές του Μαΐου είχε διεκδικήσει και πάλι το δημαρχιακό θώκο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει και πάλι τη Δημοτική Αρχή.

Ετσι, με επιστολή του που κοινοποίησε ανακοινώνει την παραίτησή του από τη θέση της αντιπολίτευσης και σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Μετά τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα και σεβόμενος την θέληση των Δημοτών του Δήμου Παιανίας, που αφειδώς με τίμησαν επί 16 χρόνια με την ψήφο τους και τους ευχαριστώ, είμαι υποχρεωμένος σήμερα 20/08/2014 να αποποιηθώ την εκλογή μου από Δημοτικός Σύμβουλος.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους υποψήφιους με τίμησαν, με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν διαχρονικά και ιδιαίτερα αυτούς που εκτέθηκαν ηρωικά στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Το ότι είχα την ευκαιρία να βάλω την σφραγίδα μου στα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται στην πόλη μας, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίζω να αγωνίζομαι και να είμαι δίπλα σε όλους όσους αγαπούν και νοιάζονται για την Παιανία που τόσο πολύ αγάπησα όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι στην νέα διοίκηση κάθε επιτυχία».
 
 
Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής
 
H ορκωμοσία του νέου δημάρχου Σπύρου Στάμου θα γίνει την Κυριακή 31/8 στο Μουσείο Βορρέ, στις 12 το μεσημέρι.
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 161 επισκέπτες και κανένα μέλος