Ο  Δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης ευχαριστεί

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι, άμεσα ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν στην κατάσβεση των πυρκαγιών, που ξέσπασαν την Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014 και την Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014, στα λατομεία Μαρκοπούλου, ενισχύοντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου κο Αθανάσιο Τζοΐτη, για τον συντονισμό των ενεργειών για την –σχεδόν εν τη γεννέσει της – κατάσβεση της φωτιάς και για την άψογη συνεργασία και στις δύο περιπτώσεις.

Ευχαριστούμε την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας που έσπευσε στα σημεία των πυρκαγιών και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κο Κων/νο Μαγγανά και την επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας κα Μαρία Χασάπη, όπως επίσης ευχαριστούμε την Ε.ΟΜ.Α.Κ. (Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών).

Ένα μεγάλο «μπράβο» αξίζει στους εργαζόμενους του Δήμου Μαρκοπούλου και συγκεκριμένα, στους δύο (2) υπαλλήλους της Ύδρευσης και χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων κο Βαγγέλη Σταύρου και κο Σταμάτη Παντελή, καθώς επίσης στον εθελοντή οδηγό του πλυντηρίου κάδων – πυροσβεστικού κο Σπύρο Κατριματζή, για την άμεση ανταπόκρισή τους και τον άψογο επαγγελματισμό τους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κο Άρη Γκλιάτη και το “Viena Café”, για την ευγενική προσφορά μπουκαλιών νερού, για τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Ευελπιστούμε να έχουμε ένα ήσυχο υπόλοιπο καλοκαιριού και να μη χρειαστεί να ξαναζήσουμε τον πύρινο εφιάλτη. Απαραίτητη όμως είναι η συνεισφορά και συνεργασία όλων μας, καθώς η πρόληψη αποτελεί προτεραιότητα!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος